Header Ads

Header ADS

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Απέναντι σε ένα πρωτοφανές περιστατικό, όπως το χθεσινό, δεν μπορεί κανείς να κρατά ίσες αποστάσεις. Δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια και τους κανόνες της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου από την άλλη. Γιατί ίσες αποστάσεις στην περίπτωση αυτή σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι βλαπτικό για τη Δημοκρατία. Πράγμα που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πολύ καλύτερα ιδίως όσοι έχουν εμπειρία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το ΚΙΝΑΛ απέναντι σε μια καθαρά αντιθεσμική συμπεριφορά επέλεξε το ρόλο του “επιτήδειου ουδέτερου”. Ο κομματικός μικροϋπολογισμός υπερισχύει της θεσμικής υπευθυνότητας».


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα του ήθους και της ευπρέπειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του κ. Πολάκη, επιδιώκει την απαξίωση του πολιτεύματος, τον διχασμό και την ευτέλεια της πολιτικής ζωής. Δεν θα τους παρακολουθήσουμε, γιατί ούτε είμαστε και ούτε θα γίνουμε όμοιοί τους. Οι κανόνες της δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου θα δίνουν κάθε φορά, με θεσμικό τρόπο, τις κατάλληλες απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσής τους».

2 σχόλια:

  1. Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε νέα ούτε δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συντροφος εχει αποψη κ για τη δημοκρατια. Σε λίγο θα αρχίσει να δίνει αντρικές συμβουλές και ο Μουτσινάς….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.