Header Ads

Header ADS

Πρώτα ο Άνθρωπος:Αλλοίμονο αν το 2022 έχουμε επιστρέψει σε εποχές δωσίλογων με κουκούλες.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύθηρα, 09 Φεβρουαρίου 2022

Με μεγάλη θλίψη, για μια ακόμα φορά, γίναμε μάρτυρες, ανώνυμων καταγγελιών εναντίον πολιτών – επιχειρηματιών αυτού του μικρού τόπου. Επιχειρήσεις δαιμονοποιούνται, εξοντώνονται, με τελικό αποτέλεσμα την συνεχόμενη υποβάθμιση των νησιών μας.

Σε μια ώριμη κοινωνία, η καταγγελία αυθαίρετων εργασιών ή μιας παραβατικής συμπεριφοράς, είναι αποδεκτή, ίσως και επιβεβλημένη, για την προστασία του κοινού συμφέροντος, την υπεράσπιση του νόμου και του νόμιμου.

Θα πρέπει όμως αυτή η πράξη, προκειμένου να έχει βαρύτητα, να φέρει και την υπογραφή του συντάκτη της. Σε διαφορετική περίπτωση μία τέτοια ενέργεια, πέραν του ότι είναι κατάπτυστη, αυτομάτως την θέτει εν αμφιβόλω, την καθιστά ανίσχυρη και κατατάσσει τον συντάκτη της στην κατηγορία του κοινού συκοφάντη.

Πίσω από τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, κρύβονται πάντα κίνητρα πονηρά, δεν έχουν καμία σχέση με την προστασία του κοινωνικού συνόλου και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να διχάζουν την κοινωνία μας, να την οδηγούν σε ένα συνεχές κυνήγι μαγισσών και σε ένα απόλυτο αδιέξοδο.

Αλλοίμονο αν το 2022 έχουμε επιστρέψει σε εποχές δωσίλογων με κουκούλες.

Στο παραπάνω πλαίσιο καλούμε τους «Αγανακτισμένους Κυθήριους» να αποκαλύψουν δημόσια την ταυτότητά τους, ώστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε τον τόπο μας.

Οι Υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μεγαλοκονομος Στυλιανός, Νικόλαος Μαγουλάς,

Καλλιγερος Ιωάννης, Γεωργιλάς Παρασκευάς, Χρυσαφιτης Νικόλαος

1 σχόλιο:

Από το Blogger.