Header Ads

Header ADS

«Ελλείψεις self test και προπαγάνδα!»

 «Ελλείψεις self test και προπαγάνδα!»

Υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ των self test και των rapid test στα φαρμακεία όσον αφορά την προμήθεια τους.
Τα πρώτα δίνονται δωρεάν από την κυβέρνηση μέσω των φαρμακαποθηκών και των συνεταιρισμών στα φαρμακεία για να δοθούν εν συνεχεία στους πολίτες επισης δωρεάν, ενώ τα δεύτερα αγοράζονται από τα φαρμακεία μετά από παραγγελίες στις εταιρείες που τα εισάγουν.
Για τα πρώτα η ευθύνη του εφοδιασμού βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση ενώ για τα δεύτερα ο εφοδιασμός των φαρμακείων απορρέει από τον προγραμματισμό και τις παραγγελίες κάθε φαρμακείου.
Είναι αδιανόητο να επιρρίπτεται οποιαδήποτε ευθύνη στα φαρμακεία ή στους συνεταιρισμούς και τις φαρμακαποθήκες για τις ελλείψεις των self test.
Τα υπονοούμενα και η άθλια προπαγάνδα ορισμένων εις βάρος των φαρμακείων, απορρίπτονται ως ανήθικες πράξεις και αναδεικνύουν αχαριστία από αυτούς οι οποίοι θα έπρεπε να προστατεύουν την αξιοπρέπεια του φαρμακείου, είτε εντός του κλάδου είτε εκτός.
Εάν σήμερα δεν υπάρχουν τα self test στα φαρμακεία, δεν σημαίνει πως ... αποκρύπτονται σε αυτά, ούτε πως ο φαρμακοποιος δεν θέλει να εξυπηρετήσει. Ας ρωτήσουν οι «ειδικοί» την πολιτεία και την κυβέρνηση, η οποία ενώ υποχρεώνει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να πάνε τη Δευτέρα στο σχολείο με self test, αυτά λείπουν από τα φαρμακεία ...
Δεν είναι άλλωστε πρωτοφανής αυτή η ανακολουθία....

1 σχόλιο:

Από το Blogger.