Header Ads

Header ADS

Έγκλημα το άνοιγμα των σχολείων!

Aν οι Υπουργοί αυτής της κυβέρνησης ζούνε στην ίδια χώρα με μας θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα μέρος της κοινής γνώμης που δεν θέλει όχι μόνο να εμβολιασθεί, αλλά επίσης να κάνει τεστ και να φοράει μάσκα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα περί self test δεν θα εφαρμοσθούν και η κυβέρνηση θα κάνει τα σχολεία εστίες μαζικής διάδοσης του κορονοϊού, στην αιχμή της μετάλλαξης ‘Ομικρον και ότι έχουμε μια εντελώς ανεύθυνη κυβέρνηση, γεγονός που εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι στην πρώτη πεντάδα των θανάτων ανά κατοίκους παγκοσμίως. Το γιατί δεν ουρλιάζουν υπό αυτές τις συνθήκες τηλεοράσεις, εφημερίδες και σάιτς, αλλά και οι υπεύθυνοι υποτίθεται επιστήμονες, που έχουν μάλιστα επαναλάβει τον όρκο του Ιπποκράτη, έχει βέβαια να κάνει με το ποιός πληρώνει, όπως σχεδόν όλα σε μια χώρα που πνέει τα λοίσθια και έναν λαό που ταπεινώνουν καθημερινά οι “ελίτ” του.

Δ.Κ.

Δημοσιογράφοι σε ρόλο γαλάζιων πολιτικών στον ΣΚΑΙ για το άνοιγμα των σχολείων κόντρα στις αντιρρήσεις ΟΛΜΕ

Ενώ ο οργανωτικός γραμματέας της ΟΛΜΕ, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο υγειονομικό πρωτόκολλο που αποφάσισε η κυβέρνηση, έκανε ξεκάθαρη την αντίθεση του στο άνοιγμα των σχολείων έτσι στις 10 Ιανουαρίου, με 50.000 κρούσματα, οι σχολιαστές του ΣΚΑΙ και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σαν άλλοι κυβερνητικοί επέμεναν στο άνοιγμα.

5 Ιανουαρίου 2021

Ο Νίκος Παπαχρήστος που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του σταθμού, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο υγειονομικό πρωτόκολλο που αποφάσισε η κυβέρνηση, έκανε ξεκάθαρη την αντίθεση του στο άνοιγμα των σχολείων έτσι στις 10 Ιανουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά τους έλεγε, υπάρχει προβληματισμός στην ΟΛΜΕ καθώς τα σχολεία ανοίγουν με 50.000 κρούσματα ενώ είχαν κλείσει με 5.000 κρούσματα.

Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι με ένα κρούσμα η Βουλή έκλεισε και απολυμάνθηκε την ώρα που για τα σχολεία το πρωτόκολλο ορίζει ότι πρέπει να νοσήσει το 50%+1 των μαθητών για να κλείσει ένα τμήμα.

Μάλιστα, έφερε το παράδειγμα της Γαλλίας όπου σε τάξεις με 25 μαθητές, το τμήμα κλείνει για πέντε ημέρες σε περίπτωση που εντοπιστούν τρία θετικά κρούσματα ανάμεσα στους μαθητές.

Απευθυνόμενος στον Θόδωρο Βασιλακόπουλο, του επεσήμανε ακόμα ότι υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που εκφράζουν άλλη άποψη από τη δική του ζητώντας να παραταθούν έστω για μια εβδομάδα οι σχολικές διακοπές, υπογραμμίζοντάς του πως και η διαφωνία των επιστημόνων προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο προβληματισμός που εξέφρασε ο οργανωτικός γραμματέας της ΟΛΜΕ, προκάλεσε την αντίδραση των τριών δημοσιογράφων αλλά και του κ. Βασιλακόπουλου, οι οποίοι επιδόθηκαν σε μία απίστευτη λεκτική επίθεση.

Πηγή: thepressproject.gr

konstantakopoulos.gr

2 σχόλια:

  1. Βρε τι είχαν οι ερμοι μαθητές με τα σελφ τα βάζανε με τα ραπιτ τα βγάζανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.