Header Ads

Header ADS

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στα σχολεία που θα κλείσουν



Κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλη την Αττική, όπως αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στα σχολεία που θα κλείσουν

Τη διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεκπαίδευση, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, για τις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης, γνωστοποίησε τα εξής: «Σε περιπτώσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβάθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η τηλεκπαίδευση αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας όταν για έκτακτους αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί αυτή να διεξαχθεί δια ζώσης».

Κλειστά θα παραμείνουν την Δευτέρα και την Τρίτη τα σχολεία της ΠΕ Νήσων λόγω ισχυρού παγετού , χαμηλών θερμοκρασιών και έντονης χιονόπτωσης. Η απόφαση ελήφθη μετά απο σύσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών και των δημάρχων της Αττικής υπό τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Για την Τετάρτη θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης και νέα ενημέρωση.

 Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη

1 σχόλιο:

  1. Παντως στη Νεαπολη τα σχολεια ηταν ανοιχτα σημερα μαθαινω…Εκει δεν κρυωνουν τα παιδια μαλλον κ τα καλοριφερ των σχολειων λειτουργουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.