Header Ads

Header ADS

Μανώλης Αντωνάκος: Τα χωριά μας ερημώνουν – Ο τόπος χρειάζεται το ενδιαφέρον και τη μέριμνα των αρμοδίων οι οποίοι δεν δικαιούνται να παραμένουν θεατές.

Μανώλης Αντωνάκος Γενικός Γραμματέας Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου!

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε με τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τανικος έργα υποδομών στη Νοτιοανατολική Λακωνία να παραμένουν άλυτα.

Η μη κατασκευή της παράκαμψης Σκάλας Βλαχιώτη δυστυχώς από όνειρο για τη πρόοδο, έχει μετατραπεί σε εφιάλτη και ανασταλτικό παράγοντα για ολόκληρη τη νοτιοανατολική Λακωνία. Η διατήρηση εν έτει 2022 της σιδερένιας γέφυρας στη Σκάλα αποτυπώνει με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πως κάποιοι εννοούν την ανάπτυξη τη πρόοδο και την ασφάλεια του οδικού δικτύου.

Η μη κατασκευή του δρόμου Μονεμβάσια Άγιος Φωκάς δυσχεραίνει την μετάβαση των Βατικιωτών και των επισκεπτών στη Νεάπολη τα χωριά των Βατίκων, την Ελαφόνησο και τα Κύθηρα. Η μη πρόβλεψη – χρηματοδότηση της μελέτης για τη παράκαμψη της Μονεμβασιάς και στη συνέχεια τη κατασκευή της συμβάλει στην ταλαιπωρία των συμπατριωτών και των επισκεπτών!

Η μη ενίσχυση των δομών υγείας με ιατρούς νοσηλευτικό προσωπικό και νέα ασθενοφόρα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους συμπατριώτες που χρειάζονται ιατροφαρμακευτική φροντίδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των λειτουργών της υγείας στη περιοχή!

Ο πρωτογενής τομέας μαραζώνει και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου ασφυκτιούν!

Τα χωριά μας ερημώνουν!
Ο τόπος χρειάζεται το ενδιαφέρον και τη μέριμνα των αρμοδίων οι οποίοι δεν δικαιούνται να παραμένουν θεατές.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο.
Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί!!

1 σχόλιο:

Από το Blogger.