Header Ads

Header ADS

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο δράστης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος συζυγοκτόνος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη και οδηγείται στην Ασφάλεια όπου αναμένεται να καταθέσει για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρα τριών παιδιών.

Η 29χρονη, κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης  στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου όταν μεταφέρθηκε στα Επείγοντα από τον ίδιον τον δολοφόνο της με την δικαιολογία ότι είχε πέσει από τις σκάλες και είχε τραυματιστεί. Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπαρ, τραύματα τα οποία δεν δικαιολογούνται από πέσιμο.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία ενώ διαγνώσθηκε και με κορονοϊός με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη ΜεθCovid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Καταγγελία από τους γονείς της

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της.

Συγγενείς της 29χρονης αποκαλύπτουν πως ο 30χρονος την ξυλοκοπούσε καθημερινά ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους ενώ την είχε απομακρύνει από συγγενείς και φίλους.

Ο 30χρονος καλείται να απαντήσει σε όσα καταγγέλλουν οι γονείς της 29χρονης.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών με Covid.

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.