Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ:ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 20:00 ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ- Παράταση της ψηφοφορίας έως τις 20:00 Ρεκόρ συμμετοχής σημειώνεται στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Αυτό οδήγησε στην απόφαση να δοθεί παράταση μιας ώρας στα εκλογικά τμήματα. Μεγάλη είναι η συμμετοχή και στα Κύθηρα.

Αίθουσα Σύνταξης

ADELIN FM

_______________________________________________

Την παράταση για μία ώρα, έως τις οχτώ το βράδυ, του διαστήματος μέσα στο οποίο μπορούν να ψηφίσουν οι πολίτες ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ, λόγω αυξημένης προσέλευσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγο μετά τις τρεις, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από την αρμόδια Επιτροπή ( ΕΔΕΚΑΠ) να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, με τις πλευρές Ανδρουλάκη και Λοβέρδου να εμφανίζονται θετικές. Κορυφαία στελέχη του Κινήματος, όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα σπάσει κάθε ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 200.000 και μάλιστα άνετα. Η ροή στις κάλπες υπολογίζεται ότι είναι αυξημένη κατά 20% σε σχέση με το 2017.

Τα «816 από τα 819 Εκλογικά Τμήματα στην Ελλάδα (ποσοστό 99,6%) έχουν ανοίξει και λειτουργούν και η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά», ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροποή του Κινήματος Αλλαγής, (ΕΔΕΚΑΠ).

«Εύχομαι ανάταση στη δημοκρατική παράταξη μετά τις 12 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης, έξω από το εκλογικό κέντρο, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη, όπου γύρω στις 11.30 το πρωί, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, προσήλθε για να ψηφίσει. Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Ακαδημίας, ψήφισε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος. Στο παλαιό δημαρχείο Ταύρου στην Πειραιώς έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί για να ψηφίσει, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. Στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, ψήφισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Στο κτήριο του δημαρχείου Αθηνών επί της Λιοσίων ψήφισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσήλθε λίγο μετά τις 08:00 σε εκλογικό τμήμα της Μεταμόρφωσης ώστε να ψηφίσει για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Νοσταλγοί της παλιάς πασοκάρας που διόριζε από τις στέγες και σου έδινε σύνταξη στα 40, δάνειο για να πας τη γκόμενα στη Νέα Υόρκη και να πάρεις Maserati

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.