Header Ads

Header ADS

υπογραφή Μνημονίου ΕΕΤΑΑ - Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18/11/2021

Μνημόνιο συνεργασίας Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη, στις 18 Νοεμβρίου 2021, μεταξύ της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Αθήνα.

Στόχος του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο μερών μέσω της συμμετοχής σε ερευνητικά, αναπτυξιακά και εκπαιδευτικά προγράμματα, η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και η υλοποίηση δράσεων για την επίτευξη στρατηγικών στόχων προς αμοιβαίο όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Συνεργασία η οποία θα αποδώσει πολύτιμες συνέργειες, πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα και οικονομίες κλίμακας στο κρίσιμο πεδίο της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης και θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της επιχειρηματικής λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Το Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Δρ Σπύρος Σπυρίδων και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής .

Στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας παρών ήταν και, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ κ. Δημήτρης Μαραβέλιας καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.