Header Ads

Header ADS

Aσύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη | θείος και ανιψιός πνίγηκαν σε δεξαμενή

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε απόψε σε «Καζάνι» στην Αγία Βαρβάρα του νομού Ηρακλείου!

2 άτομα, έχασαν τη ζωή τους σε χώρο με δεξαμενές μούστου, κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού! Πρόκειται για έναν άνδρα 50 περίπου ετών και τον 16χρονο ανιψιό του.

Ο 50χρονος άντρας και ο ανήλικος ανιψιός του χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ ο πρώτος έσπευσε να βοηθήσει τον δεύτερο που βρέθηκε μέσα στην δεξαμενή για να την καθαρίσει με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις. Η προσπάθεια του θείου να σώσει τον 16χρονο ανιψιό απέβη μοιραία καθώς και εκείνος λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Άνθρωποι που αντιλήφθηκαν πως οι δύο άνδρες είχαν πέσει μέσα στη δεξαμενή έσπευσαν να τους απεγκλωβίσουν κόβοντας τον πάτο της με ένα σβουράκι, δυστυχώς όμως για τον άτυχο 16χρονο και τον 50χρονο η μοίρα είχε αλλά σχέδια.

Στο σημειό έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, ενώ τον άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο.

Εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν για ώρα να επαναφέρουν το παιδί, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

biskotto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.