Header Ads

Header ADS

Θ.ΒΕΡΟΥΤΗΣ:Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τις παρεμβάσεις της σε περιοχές του Δ. Ανατολικής Μάνης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τις παρεμβάσεις της σε περιοχές του Δ. Ανατολικής Μάνης:

✅ Αυτή την εβδομάδα εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωση Κέντρου Υγείας Αρεόπολης προϋπολογισμού 200.000 € και οι εργασίες ξεκινούν άμεσα υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας και με τη στενή συνεργασία του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, Anargiros Mariolis

✅ Υλοποιούνται παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο με έργα προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 €. Μετά τις παρεμβάσεις μας στην ‹προσηλιακή» Μάνη, την εβδομάδα αυτή ανακατασκευάζεται μεγάλο τμήμα του δρόμου Σπάρτη - Γύθειο, πριν τον κόμβο της Πετρίνας.

✅ Στη σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, παρουσία του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου και των βουλευτών του Νομού Θανάση Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας , πέρα των αντιπλημμυρικών έργων που ήδη υλοποιούνται,
ανακοίνωσε επιπρόσθετα την κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου στο Γύθειο με προγραμματική συνεργασία με τον Δήμο Ανατολ. Μάνης και επίσης την χρηματοδότηση έργων ύδρευσης στη Μάνη προϋπολογισμού 2.000.000 € και δενδροφύτευσης των πρανών των δρόμων προϋπολογισμού 300.000 €.

✅ Επιπροσθέτως σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τις μελέτες ανάδειξης του «Αρχαίου» Θεάτρου Γυθείου και την αναστύλωση του Πύργου των Καλκανδήδων στο Σκουτάρι.

✅Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι παρούσα και ενεργή στην προσπάθεια για την ανάκαμψη των πληγεισών περιοχών του Δ. Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με τον Δήμο, την Πολιτεία και τους φορείς της περιοχής.
Θεόδωρος Ν. Βερούτης






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.