Header Ads

Header ADS

ΜΑΓΕΨΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ!

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:


ΜΑΓΕΨΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ!

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πολιούχου των Κυθήρων Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο νησί μας η διεθνώς καταξιωμένη και βραβευμένη σε πολλά διεθνή φεστιβάλ Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού, που μάγεψε το κοινό σε 2 συναυλίες, στον λιμένα Καψαλίου (24/9) και στην Αγ. Πελαγία (25/9, street demonstration). Ευχαριστούμε τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο κ. Στυλιανό Πετράκη ΠΝ και συγχαίρουμε τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Πλωτάρχη κ. Γεώργιο Τσιλιμπάρη ΠΝ καθώς και όλα τα μέλη και στελέχη της Μπάντας.
Ευχαριστούμε επίσης την TRITTON FERRIES για τη δωρεάν μεταφορά (όπως κάθε χρόνο) της Μπάντας, την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας για τη σημαντική χορηγία της, τους χορηγούς επικοινωνίας, τοπικά ΜΜΕ και IONIAN TV για την κάλυψη των εκδηλώσεων. Επίσης τον πρόεδρο του ΔΛΤ κ. Δημήτρη Καλλίγερο, τους προέδρους των ΤΚ Κυθήρων και Ποταμού και τους υπαλλήλους του Δήμου για την προετοιμασία των χώρων των εκδηλώσεων καθώς και όλους όσοι βοήθησαν.
Η Μπάντα του ΠΝ κάθε χρόνο μας ταξιδεύει σε υπέροχους μουσικούς δρόμους και η παρουσία της, συνδυαζόμενη με τη μεγάλη θρησκευτική εορτή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, έχει καταστεί πλέον θεσμός. Και του χρόνου και πολλούς!










Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.