Header Ads

Header ADS

ΔΙΑΚΟΦΤΙ:ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Η Σελίδα μας μίλησε με άτομο από την ομάδα των εθελοντών πολιτών που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και συνεχίζει να παραμένει εκεί.

Οι ναυαγοί πρόσφυγες μετανάστες βρίσκονται σε χώρο πίσω από τα εκδοτήρια στο λιμάνι Διακόφτι από την Κυριακή 29 Αυγούστου το βράδυ για 6η συνεχόμενη ημέρα.

Πρόκειται για τους μετανάστες που βγήκαν στην παραλία Λυκοδήμου δυτικά των Κυθήρων, το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες βλέπε εδώ:https://adellinfm.blogspot.com/2021/08/blog-post_574.html

Και εδώ:https://adellinfm.blogspot.com/2021/08/blog-post_371.html

Η συνεισφορά των εθελοντών είναι συνεχής σε καθημερινή βάση με τρόφιμα και βασικά είδη ανάγκης στους 35 συνολικά Κούρδους μεταξύ αυτών γυναίκες και (5) μικρά παιδιά ηλικίας 2-7 ετών.

Πολύ σημαντική είναι και η βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κυθήρων και προσωπικά του αρμόδιου Αντιδημάρχου κυρίου Γιάννη Κατσανεβάκη.

Σήμερα στο λιμάνι μετέβη κλιμάκιο του Νοσοκομείου Κυθήρων αποτελούμενο από 4 άτομα και διενήργησε  ¨rapid test¨στους μετανάστες και σε όσους έχουν έρθει σε στενή επαφή μαζί τους, με όλα τα tests να βγαίνουν αρνητικά.

Ευχαριστίες και στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυθήρων κύριο Γεώργιο Μεγαλοκονόμο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο Πρόβλημα.

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ


 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.