Header Ads

Header ADS

Γρηγόρης Αλυσσανδράκης:Για τους ανεύθυνους που λέγονται υπουργοί αρχηγοί και πρωθυπουργοί θα υπάρξει σύντομα η κατάλληλη τιμωρία!

Καλοί μου Έλληνες συνάνθρωποι! Το σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος και του ελληνισμού καλά κρατεί.... Δεν είναι τίποτα τυχαίο απο όλα όσα συμβαίνουν.... Βαστατε αδέρφια! Σώστε τους εαυτούς σας και θα τα ξανά φτιάξουμε όλα μαζί!

Υπάρχει αλληλεγγύη υπάρχει πατριωτισμός με την καλή έννοια. Έχουμε αντέξει τόσα ως λαός. Μια δοκιμασία ακόμα είναι και θα περάσει! Ας μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές αρκούν οι τραυματισμένες μας ψυχές που κάθε μέρα ματώνουν αθόρυβα!!! Προσεύχομαι για όλους εσάς που χάσατε τα σπίτια σας αλλά δείτε την θετική πλευρά που είναι ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί!
Μεγάλη προσοχή θέλει απόψε και στα Κύθηρα οι άνεμοι είναι εντονοι! Σας εύχομαι να είναι το τελευταίο βράδυ ανασφάλειας και τρόμου. Το ότι είμαστε μακρυά δεν σημαίνει ότι δεν σας σκεφτόμαστε και δεν πονάμε μαζί σας....
Τώρα για τους ανεύθυνους που λέγονται υπουργοί αρχηγοί και πρωθυπουργοί θα υπάρξει σύντομα η κατάλληλη τιμωρία! Μην ξεχνάτε όταν μπαίνετε στο παραβάν πως όλοι είναι προδότες που έχουν υπογράψει τη δική τους καβατζα εις βάρος όλων μας και κυρίως εις βάρος των επόμενων γενιών...
Δυστυχώς για τα παιδιά μας θα τους παραδώσουμε ένα σκάρτο πλανήτη και μια απαράδεκτη κοινωνία που θα μοιάζει με άγρια ζούγκλα!
Θλίψη μόνο αισθάνομαι και αηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.