Header Ads

Header ADS

ΛΑΚΩΝΙΑ:ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΟΚΕΩΝ

 ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

0 Σύλλογος Γυναικών Κροκεών επαινεί και ταυτίζεται με την Πρωτοβουλία της νεολαίας Κροκεών για την υποστήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στη Μάνη.
Οι καταστροφές που προκαλεί η φωτιά στη Μάνη είναι προφανώς αναρίθμητες και το κόστος για τη αναβίωση της περιοχής ανυπολόγιστης αξίας.
Πέρα από τις υλικές καταστροφές, υπάρχουν άνθρωποι και ζώα που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται σκληρά και χρειάζονται τη βοήθειά μας. Προκειμένου να προσφέρουμε το ελάχιστο δυνατό για να βοηθήσουμε, κάνουμε έκκληση στα Μέλη μας και όλους τους συμπολίτες μας, προκειμένου να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (νερά, χυμούς, ισοτονικά, είδη διατροφής μακράς διαρκείας, γάλατα, αντισηπτικά, τροφές ζώων, ρούχα, παραφαρμακευτικά ειδη κλπ) για να παραδοθούν άμεσα στο Δήμο Ανατολικής Μάνης για το σκοπό αυτό.
Σημείο ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ των ειδών :
Στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών και σε καλάθια στα τοπικά μας Σούπερ Μάρκετ στις Κροκεές.
Στις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας και αναλογιζόμενοι τις τεράστιες ανάγκες τους, παρακαλούμε θερμά στην έμπρακτη ανταπόκριση όλων μας για αλληλεγγύη στους πληγέντες.
Το Δ. Σ.
του Συλλόγου Γυναικών Κροκεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.