Header Ads

Header ADS

Αναφορά Νόνης Δούνια για την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων Κυθήρων- Αντικυθήρων


Πειραιάς, 5 Αυγούστου 2021

Αναφορά Νόνης Δούνια για την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων σε Κύθηρα- Αντικύθηρα

Την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των πυροσβεστικών δυνάμεων των Κυθήρων και των Αντικυθήρων, ενόψει της κατηγορίας κινδύνου 5 για αύριο, 6 Αυγούστου, αλλά και λόγω των γενικότερων δύσκολων καιρικών συνθηκών, επισημαίνει η Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, Νόνη Δούνια, σε Αναφορά που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η αναφέρουσα Βουλευτής υπογραμμίζει τη σημασία της πρόληψης κατά των πυρκαγιών και ζητά, παραθέτοντας και σχετική επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων, την άμεση ενίσχυση του Π.Κ. Κυθήρων με 4 επιπλέον πυροσβεστικά οχήματα και το ανάλογο προσωπικό, καθώς και την αποστολή ενός πυροσβεστικού οχήματος με 2 πυροσβέστες στα Αντικύθηρα, για όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Επισυνάπτεται το κείμενο της Αναφοράς



3 σχόλια:

  1. Έλεος καίγεται όλη η άλλη Ελλάδα από άκρη σε άκρη κ η κυρία ζητάει οχήματα κ προσωπικό για τα Κύθηρα.για τις αφανες;ΕΛΕΟΣ.κ ντροπή ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον πρέπει να το ξαναδιαβάσεις αδερφέ. Αυτό ακριβώς που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα προσπαθεί να προλάβει η βουλευτίνα της ΝΔ. Εκτός αν έχεις προσωπικά μαζί της.

      Διαγραφή
  2. Ούτε που την ξέρω.εκεινο που ξέρω είναι ότι τα ψυφαλακια σαν την ενδιαφέρουν .είμαι στο νησί ενάμιση χρόνο κ δεν την είδα ποτέ.τωρα σας θυμήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.