Header Ads

Header ADS

Γενικό Λύκειο Κυθήρων:Από αύριο είναι συνταξιούχος ο διευθυντής μας, Σάκης Τριφύλλης

Σήμερα, 31 Αυγούστου 2021, είναι η τελευταία ημέρα που ο διευθυντής μας, Σάκης Τριφύλλης, ανήκει επίσημα στο ενεργό δυναμικό του σχολείου μας. Από αύριο είναι συνταξιούχος.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 που ανέλαβε την διεύθυνση και μέχρι και την τελευταία μέρα δεν έπαψε να τρέχει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για όλα τα θέματα του σχολείου: οργανωτικά, γραφειοκρατικά, οικονομικά, κτιριολογικά, μεταφορές, τα πάντα!
Αυτό όμως που τον κάνει μοναδικό είναι ο εγκάρδιος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίον νοιαζότανε για το θέμα του κάθε μαθητή, εκπαιδευτικού, γονέα. Επί διεύθυνσης Τριφύλλη ήξερες ότι πηγαίνοντας στο σχολείο θα βρεθείς σε ζεστό κλίμα κατανόησης, συνεργασίας και στήριξης και σε αυτό μάρτυρες και πρέσβεις είναι οι δεκάδες συνάδελφοι που πέρασαν και έφυγαν από το σχολείο μας, εμείς οι λίγοι που είμαστε ακόμη εδώ και οι εκατοντάδες μαθητές του οι οποίοι τον λάτρευαν.
Του ευχόμαστε στο νέο κεφάλαιο της ζωής του που αύριο ξεκινά να το συντροφεύουν πάντα και παντού η ευτυχία, η επιτυχία και η δημιουργικότητα . Δεν λέμε αντίο μα καλή αντάμωση.
Σάκη,
θέλουμε να νοιώθεις αυτό που νοιώθουμε, ότι πάντα θα είσαι «δικός μας», ευπρόσδεκτος κι ξεχωριστά αγαπητός στην σχολική μας κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.