Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ¨Rapid tests.¨(Ι) ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ (14) ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Ιωάννης Μιχαλέτος:

Σήμερα 21/07/2021 πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσες του Γυμνάσιου Νεάπολης Βοιών Rapid tests από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Κ.Υ. Νεάπολης μετά από πρωτοβουλία και αίτημα του Δήμου Μονεμβασίας.

Την ανάγκη διενέργειας των tesτς επέβαλλε η εμφάνιση αρκετών κρουσμάτων Κορωνοϊού (14) στην περιοχή μας.

Πραγματοποιήθηκαν 111 tests και βρέθηκε ,ευτυχώς ,ΜΟΝΟ ΕΝΑ θετικό.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι σημαντικότατο και δίνει τον δείκτη θετικότητας κάτω από1% που απέχει από το πάνω από 3% που αρχίζουν τα μέτρα και οι περιορισμοί.

Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας δίνει θάρρος για την συνέχεια αλλά και μας υποχρεώνει να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας κατά της νόσου του Κορωνοιου προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία μας και την κοινωνική ζωή μας.

Να συστήσουμε σε όλους όσους επιστρέφουν στην περιοχή μας από ταξίδι και διακοπές, ειδικά οι νέοι μας όπως παραμείνουν στο σπίτι τους ,απομονωμένοι ,για 1-2 ημέρες και μετά αφού κάνουν ένα self-Rapid test επικοινωνούν πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας ,με τους οικείους και τους φίλους τους.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφό μου Δ/ντη του Κ.Υ.Αρεόπολης κ. Ανάργυρο Μαριόλη ως και τα μέλη της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μονεμβασίας κ.Ηρακλή Τριχείλη και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την επαγρύπνηση και άμεση αντίδραση -παρέμβαση σε κάθε πρόβλημα σχετικό με την Δημόσια Υγεία που αντιμετωπίζουμε.

Τέλος να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους κ. Χαράλαμπο Κουτσονικολή και κ. Χαράλαμπο Μαρούση τον Πρόεδρο της κοινότητας Νεάπολης κ.Θεόδωρο Δερμάτη ως και την Δ/ντρια του Γυμνάσιου Νεάπολης κ.Γιώτα Κολυβοδιάκου για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία αυτής της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.