Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:Μετά από προσπάθειες πολλών ετών ξεκίνησαν τα έργα ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.

Ιωάννης Μιχαλέτος:

Μετά από προσπάθειες πολλών ετών ξεκίνησαν τα έργα ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΙΩΝ που περιλαμβάνει;

1.Αντικατάσταση κουφωμάτων

2.Μόνωση Δώματος και αντικατάσταση κεραμιδιών

3.Αντικατάσταση υφιστάμενου λέβητα θέρμανσης

4.Τοποθέτησης κλιματιστικών μονάδων ψύξης-θέρμανσης σε εξεταστήρια και στους κοινόχρηστους χώρους

5.Χρωματισμών

6.Αναβάθμισης δικτύου ασθενών ρευμάτων

7.Αναβάθμισης και αποκατάστασης φθορών ηλεκτρικών πινάκων διανομής φωτισμού

8.Αποκατάστασης φθορών και Αναβάθμισης φωτισμού εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων

9.Και λοιπών εργασιών Αναβάθμισης

Το μεγάλο αυτό έργο σε συνδυασμό με έναν πληρέστατο Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό πού διαθέτει αυτήν την στιγμή το Κ.Υ. Νεάπολης το αναβαθμίζει σε μία αξιόλογη Δομή Υγείας που μπορεί ,με κάποιες προσθήκες σε Ανθρώπινο Δυναμικό και σύγχρονα ασθενοφόρα οχήματα ,που μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Υγείας στους συμπολίτες μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και δικό μας άνθρωπο κ.Θεόδωρο Βερούτη που δρομολόγησαν άμεσα την πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου ενώ είναι δίπλα μας παρακολουθούν και αφουγκράζονται τις ανάγκες μας.

Να ευχαριστήσουμε τους Μηχανικούς της Αντιπεριφέρειας Λακωνίας για την μελέτη και άψογη επίβλεψη του έργου.

Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα που πίστεψαν την αναγκαιότητα του έργου και το ενέταξαν στο Ε.Π.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020.

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση και συνεργασία όλων των συμπολιτών μας που προσέρχονται για οποιοδήποτε λόγο στο Κ.Υ. μας και να τους διαβεβαιώσω ότι σε 40 μέρες θα έχουμε ένα ανανεωμένο σύγχρονο Κ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.