Header Ads

Header ADS

ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΙΟΥ:O ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓEΛΩΝ ¨ΜΑΓΕΨΕ¨ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΑΙΜΩΝΑ

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό απόγευμα,μια ποιοτική από όλες τις πλευρές εκδήλωση ήταν η παρουσίαση του νέου βιβλίου ο ¨ΧΟΡΟΣ των ΑΓΓΕΛΩΝ¨(4ο στη σειρά) της συγγραφέα Ελένης Φωτίου.


Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε χθες το απόγευμα Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στον φιλόξενο χώρο ¨Αραχτοπωλείο¨του Σταύρου Κυριακάκη στο γραφικό λιμανάκι του Αυλαίμωνα.


Στο εκλεκτό πάνελ ο κύριος Τάκης Θεοφανόπουλος Τ.εκπρόσωπος της Ελλάδας σε ευρωπαικούς και διεθνείς οργανισμούς -φιλαναγνώστης,ο κύριος Κοσμάς Μεγαλοκονόμος ιατρός και συγγραφέας,και η κυρία Δέσποινα Φριλίγκου εμπειρική ηθοποιός που διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο.


Την παρουσίαση του βιβλίου συνόδευσε χορός τάγκο και ελληνικός χορός με την υποστήριξη εμπειρικών χορευτών αλλά και επαγγελματιών χορευτών της Σχολής ¨Χοροποίηση¨του Δημήτρη Μεγαλοκονόμου που ¨μάγεψε¨το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση με πολύ ενδιαφέρων.



¨Ο Παύλος είναι παγιδευμένος στον ιστό της οικογενειακής κυριαρχίας, εκπαιδευμένος να καθοδηγείται στον σκληρό δρόμο που άλλοι του καθορίζουν.
Η Δάφνη μεγαλώνει σε ίδρυμα εγκαταλειμμένων κοριτσιών μ' ένα όνειρο να της καίει την καρδιά, θα καταφέρει ο Παύλος να ξεφύγει από τη χειραγώγηση και η Δάφνη να εκπληρώσει το όνειρό της;
Τι ρόλους τούς ετοιμάζει η ζωή;
Πώς θα επιδράσει στη Δάφνη η μοιραία ντίβα της Αργεντινής Ερμίνα Νόμπλες;
Έρωτες, δολοπλοκίες, σασπένς στις γωνιές του Μπουένος Άιρες αλλά κι ένα άνοιγμα καρδιάς. Ελλάδα και Αργεντινή, δυο χώρες με ταυτόσημες προκλήσεις. Σε μια εποχή μοναξιάς, απομόνωσης, εικονικής επικοινωνίας, ο Χορός των Αγγέλων γίνεται η επίγνωση που οδηγεί στην αγάπη και στην ευτυχία. Όλα αρχίζουν με ένα νεύμα και τελειώνουν με μια αγκαλιά. Κι ενώ όλοι ξεκινούν ανυποψίαστοι τα βήματα του τάνγκο, στην πραγματικότητα κάνουν τα βήματα στην ίδια τη ζωή. Αληθινές στιγμές που αγγίζουν και αφυπνίζουν την ψυχή.¨ 

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Κυρία Ελένη Φωτίου σε ευχαριστούμε πολύ !!!



Λίγα λόγια για την Αξιαγάπητη συγγραφέα Ελένη Φωτίου διαβάστε εδώ:https://adelinfm.blogspot.com/2021/06/17_18.html

Περισσότερα στο video που θα ακολουθήσει.

ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ.








































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.