Header Ads

Header ADS

Ο πιλότος έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του και τον κρέμασε στη σκάλα του σπιτιού

 


Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τροπή της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος “έσπασε” μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών και παραδέχθηκε ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος πιλότος δεν είχε το σθένος να παραδεχθεί την πράξη του και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της, αλλά βρήκε τη δύναμη να “σκηνοθετήσει” μια ληστρική εισβολή με “φανταστικούς” ληστές, που είχε στοιχεία αληθοφάνειας αλλά όπως αποδείχθηκε είχε πολλά “θολά” σημεία, που αναδείχθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και την προανάκριση.

Φρίκη προκαλεί και το γεγονός ότι ο 32χρονος πιλότος σκότωσε και το σκυλί της οικογένειας, για να αποδείξει πως στο σπίτι είχαν μπει άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος οδήγησε λοιπόν τον σκύλο σε παρακείμενο χώρο εκτός του σπιτιού, όπου και το έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Στη συνέχεια, πήρε το τετράποδο και το κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, σκηνοθετώντας έτσι την υποτιθέμενη ληστεία.

ΠΗΓΗ meaculpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.