Header Ads

Header ADS

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΑΙΜΩΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ



 ¨Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ¨

Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization

Υπό Έκδοση "Ο χορός των αγγέλων" της Ελένης Φωτίου
📖 Ένας µικρός βράχος τής τράβηξε την προσοχή. Πλησίασε αργά και κάθισε στην πλατιά, σκαφτή του επιφάνεια. Ακούµπησε ανάστροφα τις παλάµες της στα γόνατα και κοίταξε κατάµατα τον ήλιο, που είχε αρχίσει να δύει. Γέµισε µε το φως του. Η αναπνοή της έµοιαζε µε σιγανό, ρυθµικό τραγούδι.
Έκλεισε τα βλέφαρα αφήνοντας τον εαυτό της να ονειρευτεί. Της ήρθε στον νου το ταξίδι της, αναλογίστηκε όλους αυτούς µε τους οποίους είχε συνταξιδέψει. Ελαφρές ριπές ανέµου τής χάιδεψαν το πρόσωπο, να της υπενθυµίσουν πως είχε φτάσει η στιγµή. Η Δάφνη άνοιξε τα µάτια κι ατένισε τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την πεµπτουσία του Αιγαίου. Σε λίγο µια ιδέα που είχε γεννηθεί στην καρδιά της θα γινόταν πραγµατικότητα. Σε λίγο θα άρχιζε ο Χορός των Αγγέλων...

Το ΝΕΟ βιβλίο το 4ο της κυρίας Ελένης Φωτίου θα παρουσιαστεί στο Αραχτοπωλείο στον Αυλαίμωνα στις 17 Ιουλίου το απόγευμα στις 19.00.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι Ο Χορός Των Αγγέλων από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Χορηγός Επικοινωνίας της Εκδήλωσης είναι ο Σταθμός μας !


Λίγα λόγια για την Συγγραφέα Ελένη Φωτίου:

Η Ελένη Φωτίου είναι συγγραφέας και στιχουργός. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και µεγάλωσε στον Πειραιά. Ο πατέρας της υπήρξε από τους σηµαντικότερους γιατρούς της Αλεξάνδρειας και µεγάλος φιλανθρωπιστής. 

Σπούδασε τοπογράφος και µιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Εκπαιδεύτηκε στις δηµόσιες σχέσεις, την ψυχολογία και την επικοινωνία. Είναι σύµβουλος-spiritual και life coaching όπως και σύµβουλος ενεργειακών και εναλλακτικών θεραπευτικών µεθόδων. ?ιδάσκει και πιστοποιεί σπουδαστές ενεργειακών τεχνικών. ?ραστηριοποιείται στις δηµόσιες οµιλίες όπως και στα σεµινάρια προσωπικής και πνευµατικής ανάπτυξης.  


Εκπαιδεύτηκε στο διεθνές τουριστικό µάρκετινγκ, διαθέτει και διαχειρίζεται οικογενειακή µονάδα φιλοξενίας στον Αυλαίµωνα Κυθήρων. Εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες σε τµήµατα δηµοσίων σχέσεων και στην Ολυµπιακή Αεροπορία ως ιπταµένη συνοδός. 

Ασχολείται µε τη ζωγραφική, ιδιαίτερα την αγιογραφία, και µε έργα τέχνης όπου η πρώτη ύλη προέρχεται από τη φύση. 

Έχει µια κόρη και έναν γιo.

Συγγραφικό Έργο:





video ΑΡΧΕΙΟΥ:

ADELIN WEB TV.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΙΟΥ "Η ΣΙΓΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ"ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.