Header Ads

Header ADS

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ:ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


Πρίν από έξι χρόνια με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ μαζί με τον τότε αν. Υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο παραδώσαμε στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως ένα ασθενοφόρο για τη κάλυψη των αναγκών της περιοχής μας. Είχε προηγηθεί επίσης παλαιότερα η δωρεά ασθενοφόρου από την οικογένεια Σαραντίτη στο ΚΥ Νεαπόλεως!

Πληροφορήθηκα με χαρά ότι με ενέργειες της Διεύθυνσης του, το Κέντρο Υγείας απέκτησε νέο σύγχρονο ασθενοφόρο για τη περιοχή. Γεγονός πολύ ευχάριστο αφού έτσι στηρίζεται η δημόσια υγεία. Μάλιστα το εν λόγω ασθενοφόρο αποτελεί δωρεά του ΑΔΜΗΕ ως ανταποδοτικό στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Θα πρότεινα λοιπόν αυτή την ενέργεια να την ακολουθήσει και ο Δήμος ΜονεμβασίαςΜονεμβασίας, ζητώντας από τον ΑΔΜΗΕ ως ανταπόδοση στη τοπική κοινωνία να προβεί στην υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ και την απομάκρυνση των υπέργειων μετασχηματιστών από την αγαπημένη μας Νεάπολη και από τα χωριά!
Τότε θα μπορεί και η Αυτοδιοίκηση να μιλά ότι ενεργοποιεί φορείς στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης! Γιατί η Αυτοδιοίκηση οφείλει να ασχολείται με όλα τα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τους συμπατριώτες μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.