Header Ads

Header ADS

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ:Η προσφορά ενός ασθενοφόρου οχήματος αποτελεί ένα ανεκτίμητο δώρο

Mε ιδιαίτερη χαρά, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και αποδοχής, από την Διεύθυνση της 6ης Υ.ΠΕ., της δωρεάς ενός, από τα πλέον σύγχρονα, ασθενοφόρου οχήματος, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, μάρκας Mercedes-Benz Sprinter 316/37 4x4, μοντέλο 2020, με ισχύ κινητήρα 120kw(163 bhp), από την Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε., αποκλειστικά για τις ανάγκες του Κ.Υ. Νεάπολης.

Η προσφορά ενός ασθενοφόρου οχήματος αποτελεί ένα ανεκτίμητο δώρο και έρχεται να συμβάλει αποφασιστικά στο έντονο πρόβλημα της επείγουσας προνοσοκομειακής περίθαλψης της ακριτικής περιοχής μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Α.Δ.Μ.Η.Ε., κ. Μανουσάκη Μανούσο, την Διευθύντρια Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Α.Δ.Μ.Η.Ε., κ. Μεσίτου Δέσποινα, την Υπεύθυνη της Εταιρικής Υπευθυνότητας του Α.Δ.Μ.Η.Ε.,
κ Τσέβη Ειρήνη, καθώς και όλο το Δ.Σ του Α.Δ.Μ.Η.Ε., που έκαναν, άμεσα δεκτό το αίτημά μας.
Θερμές ευχαριστίες στο Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., κ. Καρβέλη Ιωάννη, όπως και τους κ. Κουρή Διονύσιο και κ. Καρζή Κωνσταντίνο για την υιοθέτηση και αποδοχή άμεσα, της ανωτέρω δωρεάς και την προώθηση στο Υπουργείο Υγείας, για την τελική έγκριση.
Ιωάννης Μιχαλέτος
Διευθυντής Κ.Υ. Νεάπολης Λακωνίας



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.