Header Ads

Header ADS

Ελεύθερα Κύθηρα:ΘΡΑΣΟΣ και ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ της δημοτικής αρχής: αυθημερόν ανακοίνωση ότι κλείνει η πρόσβαση σε 4 οικισμούς.

Δελτίο Τύπου

23/06/2026

Ελεύθερα Κύθηρα

Ανακοίνωση για το αιφνίδιο κλείσιμο των δρόμων από Γουδιάνικα μέχρι Κάτω Λιβάδι.

ΘΡΑΣΟΣ και ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ της δημοτικής αρχής: αυθημερόν ανακοίνωση ότι κλείνει η πρόσβαση σε 4 οικισμούς. Φεύγεις για ψωμί και επιστρέφεις σε 2 μέρες. Φεύγεις για μπάνιο και κοιμάσαι στην παραλία.

Και δεν είναι μόνο ότι η ακύρωση της πρόσβασης σε σπίτια και ξενοδοχεία ανακοινώνεται σε κατοίκους και επιχειρήσεις αυθημερόν, ούτε μόνο ότι δεν υπάρχει σήμανση για εναλλακτική πρόσβαση. Είναι ότι ούτε καν υποδεικνύεται ένας άλλος τρόπος πρόσβασης! «Χρησιμοποιήστε εναλλακτικές διαδρομές» παρακαλάνε οι ακατάλληλοι!

Ποιες εναλλακτικές; 13 χιλιόμετρα κατσικόδρομο μέσω Κομπονάδας για να καταφέρεις να βγεις από το Κατούνι;

Και ύστερα κάνουν και κήρυγμα για το πως πρέπει να γίνονται τα δημόσια έργα! Αυτή τη στιγμή, για να προλάβει ο εντυπωσιακά ανίκανος μηχανισμός την έγκαιρη παράδοση του πλέον αμφιλεγόμενου έργου, καταλύεται -με καμία δικαιολογία έκτακτων συνθηκών -κάθε αρχή νομιμότητας και χρηστής διοίκησης. «Απαραίτητη θυσία των βολεμένων Κυθηρίων» για τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Οι οποίοι βέβαια ξέρουν να φτιάχνουν θέση πάρκινγκ αιρετών εις βάρος του δημόσιου δρόμου για να μην επιβαρύνονται τα άχραντα πόδια τους στα 100μ από το πάργκινγκ ως το δημαρχείο αλλά για τους άλλους είναι «ξεβόλεμα» να μην μπορούν να φτάσουν σπίτι τους καλοκαιριάτικα.

Συμπολίτες μας, η απληστία δεν έχει όρια και το βλέπετε πως επεκτείνεται καθημερινά. Βοηθήστε όλοι να την σταματήσουμε. Όταν τα ΕΚ αντιλαμβανόμαστε ως κύριο πρόβλημα του νησιού μας την εξάρτηση της συμπολίτευσης από κάποια συγκεκριμένα εργολαβικά συμφέροντα, δεν είναι επειδή μισούμε τα δημόσια έργα, ούτε επειδή έχουμε κάποια ιδεοληψία εναντίον του κατασκευαστικού κλάδου. Είναι διότι η απόφασή μας για το τι κοινωνία θέλουμε στο νησί δεν πρέπει να υπαγορεύεται από ΚΑΝΕΝΑ λόμπυ.

Πρέπει να συνδημιουργήσουμε τις συνθήκες ανάπτυξης που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο, αλλιώς θα συνεχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλον μέχρι να απομείνουν στο νησί μόνο οι φίλοι μας που έχουν την πολυτέλεια να μένουν εδώ επειδή έχουν να τρώνε από αλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.