Header Ads

Header ADS

ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΤΣΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ



Με αγάπη, συγκίνηση και βαθιά ευγνωμοσύνη στη μνήμη του αγαπημένου μας ανθρώπου, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις προσευχές και τις σκέψεις μας στο Σαρανταήμερο Μνημόσυνο του αλησμόνητου Γεωργίου Γάτσιου.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στα Λογοθετιάνικα, θα τελέσουμε τη θεία λειτουργία και το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας με την καλοσύνη, την απλότητα και την αγάπη του.

Μετά το πέρας της τελετής, θα ακολουθήσει καφές στο καφενείο του Γρηγοράκη στα Αρωνιάδικα, ώστε να μοιραστούμε αναμνήσεις, λόγια παρηγοριάς και τη ζεστασιά της ανθρώπινης παρουσίας, τιμώντας τη ζωή και τη μνήμη του.

Με εκτίμηση και αγάπη,
Η σύζυγός του, Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.