ΚΥΘΗΡΑ:ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ
Σήμερα ήταν το πρώτο Σάββατο του προγράμματος μας Περίπατος και Καθαρός. Φέτος τον χειμώνα, κάθε δεκαπενθήμερο, θα καθαρίζουμε τα μονοπάτια της περιοχής που έχουν υποστεί ζημιές από τις πυρκαγιές του Ιουλίου 2025.
Ξεκινήσαμε στον Μυλοπόταμο, καθαρίζοντας αρκετά μονοπάτια στην κοιλάδα του het watermill. Μια πολύ ενθουσιώδης εθελοντική ομάδα 20 Κυθηραίων έκανε κάτι παραπάνω από εξαιρετική δουλειά. Πραγματικά μετακίνησες βουνά... Ευχαριστούμε πολύ όλους σας!!
Ευχαριστούμε πολύ και το ΚΗΠΑ, το Χρυσαφίτη Αρτοποιείο Ποταμός και την ταβέρνα Πλάτανος για την χορηγία της σημερινής δραστηριότητας.
Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου θα γίνει η επόμενη μέρα περίπατου και Καθαράς (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίγες μέρες νωρίτερα).
Απολαύστε την επιλογή φωτογραφιών, απολαύστε τις βόλτες σας σε όλα τα Κύθηρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια