Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση Αγίας Κυριακής με Πορί, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
Η άμεση κινητοποίηση και συντονισμένη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Δήμου Μονεμβασιάς, της Αστυνομίας και εθελοντών απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς και αποσόβησε έναν σοβαρό κίνδυνο για τον οικισμό της Αγίας Κυριακής.
Χάρη στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των δυνάμεων, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο προτού προλάβει να πάρει διαστάσεις.
Φωτιά στην διασταύρωση Αγιας Κυριακής με Πορί . Η έγκαιρη επέμβαση Δήμου , Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και εθελοντών αποσοβησε μεγάλο κίνδυνο για την Αγία Κυριακή
Τριάντα και πλέον χρόνια στα ερτζιανά των Κυθήρων ο Adelin FM έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.! Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε
Δεν υπάρχουν σχόλια