Header Ads

Header ADS

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ.



ΠΟΛΥ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ.

Με μια μαζική, αγωνιστική, γεμάτη παλμό συγκέντρωση, σήμερα 9/10, στο Δημοτικό Θέατρο, ο εκπαιδευτικός κόσμος του Πειραιά έδωσε μια πρώτη απάντηση στην εξωφρενική, τρομοκρατική ενέργεια, που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, του Υπουργού Παιδείας να παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο την συναδέλφισσα Χ. Χοτζόγλου, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Θυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι Χ. Χοτζογλου και Δ. Χαρτζουλάκης έχουν ήδη παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επειδή εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση, που αντιτίθεται ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΕΛΜΕ.

Ωστόσο, πριν καλά-καλά εκδικαστεί η υπόθεση, απειλούν την συνάδελφο και με δυνητική αργία! Ντροπή!

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν εκπρόσωποι από το Δ.Σ ΟΛΜΕ, Δ.Σ ΔΟΕ καθώς και πλήθος ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ! Ακολούθησε δυναμική πορεία προς τη ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Βλέπε βίντεο και φώτο εδώ: https://1drv.ms/f/s!AggfQKbPstC-_hV3tbV1Ra-jXL1g

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Χ. ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ, Δ. ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΞΕΝΙΑΣ 24-ΑΘΗΝΑ) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/10/2024-ΩΡΑ 10π.μ-Εκείνη την ημέρα υπάρχει Απεργία για τα σχολεία του Πειραιά (3ωρη ΕΛΜΕ και 3ωρη ΟΛΜΕ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά συμπαραστέκεται και είναι αλληλέγγυο με τους νέους στρατευμένους (πριν λίγα χρόνια συγκαταλέγονταν ανάμεσα στους μαθητές μας) που εκφράζουν με κάθε τρόπο την εναντίωσή τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στη γενοκτονία που διεξάγει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, την αιματοχυσία στο Λίβανο και τη γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή μας, που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ μαζί το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά το πόσο επικίνδυνη είναι η απόφαση της κυβέρνησης να στείλει άλλη μια φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, να διαθέσει το στρατηγείο της Λάρισας για να προσφέρει κάλυψη στους μακελάρηδες.

Δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου (Θ. Πλεύρης της ΝΔ και Π. Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ) στοχοποίησαν φαντάρους ζητώντας την τιμωρία στρατευμένου επειδή εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους και την αλληλεγγύη του στους λαούς της περιοχής.

Αποτελεί δικαίωμα των νέων στρατευμένων να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους και να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, πορείες, σε εκδηλώσεις ενάντια στην αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, στην αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα, ενάντια στη γενοκτονία στη ΓΑΖΑ και στο ΛΙΒΑΝΟ.

Απαιτούμε τώρα τέτοιες προσπάθειες να σταματήσουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, και ως τέτοια μοιράζονται και εκφράζουν τις ίδιες αγωνίες και διεκδικήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.