Header Ads

Header ADS

Ιωάννινα: Δραπέτης φυλακών πιάστηκε με 80 κιλά κάνναβη σε ταξί



Ο δραπέτης πιάστηκε σε έλεγχο κατά μήκος της Εγνατίας Οδού στα Ιωάννινα.

Ένα τυχαίο αλλά μεγάλο «λαβράκι» έπιασε σήμερα η ΕΛΑΣ, καθώς στη διάρκεια ελέγχου σε ταξί στα Ιωάννινα, όπου επέβαινε καταζητούμενος δραπέτης, ανακάλυψαν πως μετέφερε 80 κιλά κάνναβη.

Όπως ενημερώνει η αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε νωρίς σήμερα (18/10) το πρωί, αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Β΄ Τμήμα συνοριοφυλάκων, συνέλαβαν δύο άντρες, που κατηγορούνται κατοχή, μεταφορά, διακίνηση ναρκωτικών και απόδραση.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό σε τμήμα του νομού Ιωαννίνων, ταξί στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.
Ιωάννινα: Πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, αστυνομικοί σκύλοι ξετρύπωσαν την τεράστια «μπάζα», συνολικά 72 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 81 κιλών.

Εκτός των ναρκωτικών και του ταξί, κατασχέθηκε επίσης το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.370 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των κατηγορουμένων.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δύο είχε παραβιάσει άδεια, που του είχε χορηγηθεί από σωφρονιστικό κατάστημα όπου εξέτιε ποινή για διακίνηση ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: www.reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.