Header Ads

Header ADS

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠHΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ:Έχει έλθει η ώρα της νομιμότητας και θα τη διεκδικήσουμε.

Νέα ανάρτηση του επιχειρηματία κυρίου Βασίλη Σπηλιοτόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

O κος Σπηλιοτόπουλος που όπως μάθαμε είναι επιχειρηματίας με νομική παιδεία και διαθέτει νομικό γραφείο αναφέρει τα παρακάτω:

Θα ήθελα να παρακαλέσω για τελευταία φορά, πάντως ευγενικά τον δήμαρχο Κυθηρων κύρ Ευστατιο Χαχαλακη να σταματήσει να ειρωνεύεται, εκφοβίζει, εμπαίζει τους πολίτες που ταλαιπωρούνται από τα λάθη και τις παραλείψεις της διοίκησης του.

Να συμμαζέψει τα εντός και εκτός Ελλαδος τρολ του τα οποία προφανώς αγνοούν τις συνέπειες των λόγων τους - κυρίως όσων βρίσκονται σε χώρες με γερμανικό δίκαιο.
Τέλος προτείνω στον κύριο δήμαρχο αντί να γελοιοποιείται παραθέτοντας αερολογίες να ζητήσει συγνώμη από τους Τσιριγωτες κσι τους επισκέπτες του νησιού για την πολύχρονη ολιγωρία του να συντηρήσει και να αναβαθμίσει το δίκτυο νερού και αποχέτευσης με αποτέλεσμα επι εβδομάδες κάτοικοι κσι επισκέπτες να μην έχουν νερό, ο δε Ποταμος να υποφέρει από την έλλειψη αποχετευτικού.

Εάν δε βγει να ζητήσει συγνώμη απλά αποδεικνύει την ανεκδιήγητη χροντροπετσια του αλλά και την ολοκληρωτική έλλειψη ευαισθησίας, ενσυναίσθησης και αυτογνωσίας.

Σε κάθε περίπτωση εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν οι επόμενες μας κινήσεις και δράσεις οι οποίες θα έχουν μόνο σκοπό τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των Κυθηριων και αλλοδαπών κατοίκων του νησιού.

Έχει έλθει η ώρα της νομιμότητας και θα τη διεκδικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.