Header Ads

Header ADS

ΚΟΣΜΑΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ



Γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο και θέλοντας να την βοηθήσουμε, προκειμένου να γίνουν κάποια βασικά πράγματα, σε συνεννόηση με υπάλληλο του Δήμου αναλάβαμε αψηφώντας την κούραση μας να επισκευάσουμε λακούβες περιμετρικά και εντός της κοινότητας Καραβά!

3 σχόλια:

  1. Πρώτα οι καθαρισμοί των χωριών τώρα οι λακούβες και όλα αυτά χωρίς κάποια πίεση στις υπηρεσίες του δήμου. Προχωρήστε έτσι σαν δεκανικι του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο για το ότι η ανύπαρκτη δημοτική αρχή βολεύεται με τον εθελοντισμό. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω και τον τοπικό πρόεδρο: νιώθει οτι τώρα πρέπει να σταθεί στο ύψος του ρόλου του και αισθάνεται προσωπική ευθύνη για το νερό ή για το αν σκοτωθεί κανείς από τις λακκούβες κλπ και ο κόσμος το καταλαβαίνει και το εκτιμάει (γι'αυτό και έχει παρέα σε αυτό που κάνει). Και από ότι βλέπω, δεν υπάρχει άλλος πρόεδρος που να ενημερώνει περισσότερο τους κατοίκους. Αυτό που θα του έλεγα να κάνει διαφορετικά είναι 1. να δημοσιεύει την αλληλογραφία με την οποία πιέζει τους αρμόδιους, 2. να κρατάει αρχείο των ενεργειών του, μεθαύριο θα λένε οτι τα έκαναν άλλοι και 3. να καταλάβει με ποιούς βγήκε και οτι αυτού του είδους οι πολίτες δεν αρέσκονται σε κολλητιλίκια με το τοπικό μικροπολιτικό σύστημα.

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο στα 1-2-3.

      Διαγραφή

Από το Blogger.