Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ


Νεότερη ενημέρωση:

Μετά από παρέμβαση του Αρμόδιου Αντιδημάρχου κ.Παναγιώτη Ζαντιώτη σε συνεργασία με τον Τοπικό Πρόεδρο κ.Κοσμά Τζωρτζόπουλο τα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ώρες αποκαταστάθηκαν.

__________________________________________________

Σύμφωνα με πληροφορίες το νερό στον Καραβά δεν επαρκεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες, οι πηγές στο  Κεραμάρι  και  η γεώτρηση στο Πετρούνι είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Αύγουστος θα είναι πολύ  δύσκολος.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Τοπικού Προέδρου:

Δυστυχώς λόγο της προχθεσινής βλάβης στο αντλιοστάσιο του Καραβά και της ανεπάρκειας νερού,η δεξαμενή του χωριού δεν γέμισε ώστε να μπορεί να τροφοδοτήσει!Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε να επανέλθει η ισορροπία! Διανύουμε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στο νησί μας και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.... Υπομονή λοιπόν,κατανόηση και σωστή διαχείριση νερού όταν αυτό υπάρχει.....

2 σχόλια:

  1. Οι γεωτρήσεις στερεύουν η μία μετά την άλλη, αφού πρώτα καταστρέφουν τα ρέματα, τις βρύσες και τα πηγάδια. Τρομοκρατία = ευκαιρία να πείσουμε τους ιθαγενείς οτι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να ανοίξουμε νέες γεωτρήσεις!
    Ο φαύλος κύκλος της ανικανότητας έχει όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.