Header Ads

Header ADS

Καλοκαίρι 2024 στα Κύθηρα:Απολογισμός μιας προαναγγελθείσας ταλαιπωρίας!!!


Thodoris Anagnostopoulos 

Καλοκαιρι 2024 στα Κυθηρα.
Απολογισμος μιας προαναγγελθεισας ταλαιπωριας!!!
Απο νωρις φανηκε και φετος οτι το προβλημα του νερου θα ειναι τεραστιο!! Η ξαφνικη, οπως καθε χρονο, μαζικη προσελευση επισκεπτων σε συνδυασμο με την απολυτη ελλειψη μεριμνας και προγραμματισμου για την λυση του προβληματος απο την Δημοτικη Αρχη και τον κυριο Δημαρχο προσωπικα οδηγησαν στο φαινομενο το μισο περιπου νησι στο βορειο τμημα αυτου για μερες να μην εχει σταγονα νερου!!!!

Βυτια πανε και ερχονται στους λιγους τυχερους με τις δεξαμενες με τα 200ευρα να πεφτουν βροχη!!!
Επισκεπτες που εχουν ερθει στο νησι μας για λιγες μερες και δεν μπορουν να πλυθουν!!!

Επαγγελματιες σε απολυτη απογνωση, να μην μπορουν να εξηγησουν τα ανεξηγητα και να καλουνται να καλυψουν ελλειψεις για τις οποιες σαφως δεν ευθυνονται!!!

Και βεβαια μπορει να υπαρχουν καποιοι που επειδη ειναι φιλοτιμοι και τρεχουν μερα νυχτα να λυσουν το προβλημα δεν σημαινει οτι αυτο καπου βοηθαει ουσιαστικα!!!
Η απαντηση: Παλαιο δικτυο με συνεχεις βλαβες και λειψυδρια

Κυριε Δημαρχε τωρα τα ανακαλυψατε αυτα;;;;

Και τι εχετε κανει ολοκληρο χειμωνα για να προλαβετε εστω και ελαχιστα την ζημια;;;

Που ειστε εσεις που θα επρεπε να βρισκεστε διπλα στους δημοτες σας συνεχεια και να συμπασχετε μαζι τους προσπαθωντας να δωσετε λυσεις;;;

Ισως ηρθε η ωρα οι, ευτυχως πολλοι, που αγαπαμε αυτον τον παραδεισενιο τοπο και εχουμε αποφασισει να τον κανουμε την δικη μας πατριδα να αναλαβουμε δραση εκθετωντας το προβλημα προς τα εξω δυναμικα προς πασα κατευθυνση και με ολα τα μεσα, αλλα το κυριοτερο ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ απο τον μεχρι και τωρα αποντα Δημαρχο να εξηγησει τι προκειται ΑΜΕΣΑ να κανει για την λυση του προβληματος και τον απεγκλωβισμο τοσων ανθρωπων που ταλαιπωρουνται στον ιερο χρονο των διακοπων τους!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.