Header Ads

Header ADS

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ:Τα Μυθεύματα της κας Σοφίας Δουμάνη.


Τα Μυθεύματα της κας Σοφίας Δουμάνη.

Η προσφιλής τακτική της Δημοτικής Αρχής ότι για όλα φταίει η αντιπολίτευση συνεχίζεται, αφού προσπαθεί και πάλι να αποπροσανατολίσει τους Βατικιώτες.
Αυτή τη φορά για το θέμα του ωραρίου απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων στη παραλία Νεαπόλεως τη καλοκαιρινή περίοδο. Μια πάγια διαδικασία που εφαρμόζεται στη Νεάπολη δεκαετίες ολόκληρες χωρίς κανένα πρόβλημα.
Φέτος η αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου δεν ενέκρινε το κλείσιμο της παραλίας για το λόγο όπως λέει στο έγγραφο της <<ότι δεν υφίσταται εγκεκριμένος κανονισμός λειτουργίας πεζόδρομου με απόφαση του αρμοδίου συλλογικού οργάνου>>.
Αντί λοιπόν η αρμόδια αντιδήμαρχος να απολογείται γιατί ως διοίκηση του Δήμου δεν έλυσαν το πρόβλημα που για πρώτη φορά δημιουργείται εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθεί να διαστρεβλώσει τη πραγματικότητα.
Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι κανένας σύμβουλος της μειοψηφίας δεν έκανε καμία καταγγελία. Αυτό που ζητήσαμε προφορικά από την ιδια ως αρμόδια αντιδήμαρχο ήταν να αντικατασταθούν τα πεπαλαιωμένα σιδερένια κάγκελα με αλυσίδα για την αποφυγή του ενοχλητικού θορύβου που προκαλούν τις μεταμεσονύκτιες ώρες στους περιοίκους.
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Τα ψεύδη της νέας αντιδημάρχου δείχνουν αδυναμία και ανικανότητα . Επειδή δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε,την προκαλούμε δημόσια να μας πει ποιος Δημοτικός Σύμβουλος έκανε την καταγγελία.
Διαβάστε το έγγραφο της ΑποκεντρωμενηςΔιοικησης και τα συμπεράσματα δικά σας.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Ραφαηλίδη Βασιλική
Βραϊμάκη- Καρατζή Κυριακή
Καλογράνης Δημήτριος
Σπυριδάκου Θεοδούλη
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.