Header Ads

Header ADS

ΕΚΤΑΚΤΟ:Δεκάδες drones του Ιράν εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ισραήλ



Δραματικές εξελίξεις στην Μέση Ανατολή

Δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται ισραηλινές και αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Το δραματικό διάγγελμα Νετανιάχου

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου με διάγγελμά του δήλωσε ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο για άμεση επίθεση από το Ιράν και θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

«Πολίτες του Ισραήλ, τα τελευταία χρόνια, και ακόμη περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, το Ισραήλ προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο μιας άμεσης επίθεσης από το Ιράν», είπε ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Τα αμυντικά μας συστήματα έχουν αναπτυχθεί και είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε σενάριο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Το κράτος του Ισραήλ είναι ισχυρό, ο Ισραηλινός Στρατός είναι ισχυρός, το κοινό είναι ισχυρό».

«Εκτιμούμε τις ΗΠΑ που στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ, καθώς και την υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και πολλών άλλων χωρών».

«Έθεσα μια ξεκάθαρη αρχή – όποιος μας πληγώσει, θα τον πληγώσουμε. Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από κάθε απειλή και θα το κάνουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα».

«Ξέρω ότι και εσείς, οι πολίτες του Ισραήλ, διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Σας προτρέπω να ακούσετε τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου».

«Μαζί στεκόμαστε και με τη βοήθεια του Θεού, μαζί θα νικήσουμε όλους τους εχθρούς μας», λέει ο Νετανιάχου.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.