Header Ads

Header ADS

«Συνάντηση της Βουλευτού Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κας Νάγιας Γρηγοράκου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο»



Νάγια Γρηγοράκου

Βουλευτής Λακωνίας

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

05/04/2024

«Συνάντηση της Βουλευτού Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κας Νάγιας Γρηγοράκου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο»

Την Παρασκευή 5 Απριλίου η Βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κα Νάγια Γρηγοράκου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δήμαρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου.

Στη συνάντηση γνωριμίας, η Βουλευτής Λακωνίας αφού συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο Σπάρτης για την εκλογή του, συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν τον Νομό Λακωνίας και ειδικότερα τον Δήμο Σπάρτης.

Η κα Γρηγοράκου ενημέρωσε τον κ. Βακαλόπουλο σχετικά με τις κοινοβουλευτικές της πρωτοβουλίες, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και των Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρο Υγείας, ΤΟ.Μ.Υ.). Ως υπεύθυνη ΚΤΕ Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, τόνισε το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα του Δήμου Σπάρτης (Μυστρά , Πελλάνας, γεφύρι Ξηροκαμπίου), σημειώνοντας πως απαιτούνται επιπλέον δράσεις από πλευράς του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη και την προώθησή του, ώστε ο επισκέπτης της Σπάρτης να έχει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

Από τη μεριά του, ο κ. Βακαλόπουλος ενημέρωσε τη Βουλευτή Λακωνίας για διάφορα θέματα του Δήμου Σπάρτης, όπως η εξέλιξη των έργων ανάπλασης της Παλαιολόγου και το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης και συμφώνησαν σε μια κοινή

συνεργασία, ώστε τα θέματα του Δήμου Σπάρτης να προωθούνται και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.