Πέμ, 04/04/2024 - 17:22 Share/Save Κυβέρνηση και αστυνομία ευθύνονται και για τη νέα γυναικοκτονία
Κυβέρνηση και αστυνομία ευθύνονται και για τη νέα γυναικοκτονία
Το κράτος και η αστυνομία είναι πάντοτε σε ετοιμότητα στις διαταγές των μεγαλοεπιχειρηματιών, του κεφαλαίου, των διάφορων μεγαλόσχημων του αστικού κόσμου, έχουν πάντοτε πλήθος προσωπικού και μέσων για να καταστείλουν μια διαδήλωση ή μια απεργία, αλλά γυρίζουν την πλάτη στα πιο στοιχειώδη αιτήματα, όπως το να πάνε μια νεαρή γυναίκα που κινδυνεύει η ζωή της στο σπίτι της. Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής το επιβεβαιώνουν.
Ας μην κρύβονται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόσα χρόνια υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., και η κυβέρνηση Μητσοτάκη πίσω από τους χαμηλόβαθμους αστυνομικούς - "σταθμάρχες" που τους απομάκρυναν. Δική τους είναι η πολιτική ευθύνη. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί και σε αυτό το έγκλημα.
Το εργατικό λαϊκό κίνημα, οι συλλογικότητες για τα δικαιώματα των γυναικών και των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, η αγωνιζόμενη νεολαία θα τους "παραιτήσουν". Αυτό έδειξε η φετινή απεργία στις 8 Μάρτη, το κύμα αλληλεγγύης στη 12χρόνη από τον Κολωνό που έστειλε ισόβια τον παιδοβιαστή Μίχο.
Δεν υπάρχουν σχόλια