Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ..????



ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ..????

Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο ,όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα και το άνοιγμα της Νέας Τουριστικής σεζόν ,κοιτάμε όλοι οι επαγγελματίες πρωτίστως..τι πρέπει να μαζέψουμε ..τι πρέπει να διορθώσουμε ..τι πρέπει να προβλέψουμε έτσι ώστε, στο μέτρο του δυνατού ,να περιοριστούν τα προβλήματα και να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν ιδιαίτερα οι άνθρωποι, που δίνουν τον αγώνα του βιοπορισμού μέσα από τον Τουρισμό.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ..!!

Τι λένε λοιπόν οι προβλέψεις για εφέτος..??? Αν κρίνουμε από το πρόσφατο συμβάν, της διακοπής της Υδροδότησης στο Διακόφτι για ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ..!!! μόνο αισιόδοξοι δεν μπορούμε να είμαστε. ..Αν μάλιστα αυτό -που φυσικά δεν συμβαίνει μόνο στο Διακόφτι αλλά απασχολεί ολόκληρο το νησί -συνδυαστεί με την απόλυτη στασιμότητα για όλα τα θέματα του Τουρισμού και όχι μόνο ,με αποκορύφωμα την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ -ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ κατάσταση της Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης ,λίαν επιεικώς και όχι φυσικά αξιόπιστης Συγκοινωνίας, επαληθεύεται στο μέγιστο βαθμό το ρητό ..
''ΤΙ ΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ..??? ΤΙ ΧΑ ΠΑΝΤΑ .."

Την συνέχεια την ξέρουμε αν διαμαρτυρηθεί κάποιος αρχίζουν οι επιθέσεις ,τάχα μου για απρεπή συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους , τάχα μου για αχαριστία που δεν βλέπουμε την κοσμογονία που γίνεται στο νησί -...όχι βέβαια στο Διακόφτι , περιττή πολυτέλεια - τώρα έχουμε και αφαλάτωση τρομάρα μας ,έχουμε ΔΥΟ πηγές Υδροδότησης ..αλλά δεν έχουμε ...δίκτυο.

Τους εργαζόμενους ,λοιπόν τους σεβόμαστε και τους τιμάμε και φυσικά άλλοι ευθύνονται που το απηρχαιωμένο δίκτυο έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση...Θα μπορούσε να υπάρχει υπεύθυνη πρόβλεψη για την βαθμιαία αντικατάστασή του.., άλλωστε το καθαρό και ασφαλές νερό ,αξιολογικά πρέπει να προηγείται της Φαραωνικής διαχείρισης των ..''κοπράνων''..

Και τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Τι θα γινότανε άραγε αν η 7ήμερη βλάβη γινότανε με γεμάτα Ξενοδοχεία και Καταλύματα..??

που θα κρυβόμασταν ..??

και μην ακούσω πάλι τις ανοησίες ..περί δεξαμενών κλπ. Καμία δεξαμενή δεν έχει χωρητικότητα για 7 ημέρες..!!! Ας αναλάβει επιτέλους έκαστος τις ευθύνες του και ας απαντήσει..

ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ..??

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .."ΑΡΜΟΔΙΟΣ " ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ??
Ρωτάμε και περιμένουμε την απάντηση.. Τι θα σκέφτονται άραγε και αυτοί οι ..επενδυτές .???

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.