Header Ads

Header ADS

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Οι οργανωτές κόλλησαν ξαφνικά τη «νόσο της Ράντου»

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει μία από τις πιο ενεργές ομοφυλοφιλικές κοινότητες που έχουν πρωτοστατήσει στα δικαιώματα των γκέι και στους γάμους ομοφύλων, καλώντας ξεδιάντροπα νέους και νέες να παρευρεθούν σε ένα ντροπιαστικό πάρτι την παραμονή της εθνικής μας επετείου.

Πρόκειται για την ομάδα Colour Youth, που απευθύνεται σε νέους και νέες έως 30 ετών, η οποία επιχείρησε προχθές να αμαυρώσει το αίμα των ηρώων της εθνικής παλιγγενεσίας, διοργανώνοντας πάρτι με αφίσα της Μπουμπουλίνα ως τρανς!

loatki26034

Οι εμπνευστές διακωμωδούν το γνωστό πορτρέτο της θρυλικής καπετάνισσας Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, που μαζί με τη Μαντώ Μαυρογένους ήταν κορυφαίες γυναικείες μορφές της ελληνικής Επανάστασης και ξόδεψε την περιουσία της για την ελευθερία του έθνους. Η αφίσα είναι άκρως ντροπιαστική, καθώς η ηρωίδα εμφανίζεται με έντονο μακιγιάζ, μακριά βαμμένα νύχια και έχοντας τα στήθη της ακάλυπτα. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί προχθές το βράδυ, Κυριακή 24 Μαρτίου, την παραμονή της εθνικής μας επετείου.

«Σας περιμένουμε στο αγαπημένο μας Bequeer, με τη δική σου εκδοχή της υπερήφανα ντροπής του έθνους» έγραφαν ξεδιάντροπα στην αφίσα, καλώντας να παραστούν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της Αθήνας. Στο gay club Bequeer θα έκαναν… παρέλαση drag performers.

loatki260342

Οργισμένη αντίδραση

Η ανακοίνωση του event στα social media του μπαρ, στο X και σε sites προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση όσων είδαν την αφίσα, με την οποία αμαυρώνεται η μνήμη της Μπουμπουλίνας.

Είναι χαρακτηριστικά κάποια από τα σχόλια στο διαδίκτυο. «Αυτοί είναι που δήθεν μας πασάρανε πριν από λίγες εβδομάδες ως “γονείς” που νοιάζονταν για τα “δικαιώματα” των παιδιών τους. Μισούν την κανονικότητα, μισούν το έθνος, μισούν τα ιερά και τα όσιά μας” έγραψε χρήστης του X, επισημαίνοντας πως η ομάδα Colour Youth, που «υπογράφει» την αφίσα για το πάρτι, συνυπέγραφε μαζί το «πολύχρωμο σχολείο» και τις «οικογένειες ουράνιο τόξο» την εκδήλωση που οδήγησε στα πρόσφατα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη.

loatki260341

«Ζητούν σεβασμό για την ανωμαλία τους, αλλά αυτοί δεν σέβονται τίποτε. Παλαιότερα είχαν αναρτήσει εικόνα με τη σημαία της εθνεγερσίας, την ώρα που την ευλογεί ο Π.ΠΓερμανός, με τα χρώματα της ίριδος» παρατήρησε άλλος εξοργισμένος πολίτης. «Είστε η ντροπή της ανθρωπότητας, αλλά από περιέργεια στις αφίσες σας δεν έχετε κάποιον/α/ο κ.τ.λ. να βάλετε για τον/η/ο οποίον/α/ο να είστε υπερήφανοι από το να σκυλεύετε νεκρούς ανθρώπους;» αναρωτιέται άλλος. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε οι διοργανωτές του πάρτι ακύρωσαν την εκδήλωση.

Ως αιτία δεν ανέφεραν τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά επικαλέστηκαν με ανάρτησή τους τη νόσο… τακαμούρι, την ασθένεια που είχε επικαλεστεί ότι είχε η Ελένη Ράντου όταν ενσάρκωνε τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.