Header Ads

Header ADS

Ολική αποδόμηση από Α.Σαμαρά του εκτρωματικού ν/σ της τεκνοθεσίας ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+

 


Ο πρώην πρόεδρος τη ΝΔ «κονιορτοποίησε» όλη την λογική του Κ.Μητσοτάκη

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε πριν από λίγο ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον “γάμο” και την τεκνοθεσία ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και κυριολεκτικά αποδόμησε όλη την λογική του νομοσχεδίου και των δηλώσεων του Κ.Μητσοτάκη σε μια ευθεία αντιπαράθεση με τον τελευταίο.

Ο Α.Σαμαράς εκθέτει το ιδεολογικό πλαίσιο των διαφωνιών του “κονιορτοποιώντας” την λογική που αφορά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και που προώθησε ο νυν πρωθυπουργός. 

Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση όχι μόνο για το θέμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών αλλά και για το σύμφωνο φιλίας με την Τουρκία. Άφησε επίσης αιχμές κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. 

Επίσης τόνισε πως δεν πρόκειται για κάτι που αφορά στο δικαίωμα ενηλίκων αλλά και στο δικαίωμα των παιδιών να έχουν μάνα και πατέρα. «Δεν μπορούμε να παίζουμε με τις ψυχές των παιδιών» είπε.

«Σήμερα, λίγο πριν από μία σημαντική ψηφοφορία κατά συνείδηση θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε μόνο τη συνείδηση σας. Να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε.

Η κυβέρνηση δεν νιώθει να απειλείται από την αντιπολίτευση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό και δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο», είπε αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς.

«Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να ξεκοπεί από την πραγματικότητα και από την κοινωνία», σχολίασε, προσθέτοντας ότι «η παράταξη μας δεν θα έπρεπε να φέρει αυτό το νομοσχέδιο προς ψήφιση».

«Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών δεν είναι υποχρεωτικός. Αν θέλει μία χώρα να το κάνει, αν θέλει όχι.

Άρα ξεκινάει από ένα ψέμα. Όλη η επιχειρηματολογία υπέρ της ψήφισης του έχει ξεκινήσει από ένα ψέμα». 

«Όταν εξισώνεις τη συμβίωση με γάμο τότε θα αναγκαστείς να αλλάξεις και τη ζωή αυτών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά.

Κάποιοι σίγουρα θα καταφύγουν στα δικαστήρια για τους τίτλους Γονέας 1 και Γονέας 2. Έχει ήδη συμβεί στη Γαλλία… Θα ζητήσουν να διδάσκεται στα σχολεία η οικογένεια ως κάτι πιο ουδέτερο, πράγμα που θα εξοργίσει εκατομμύρια γονείς…».

Σχετικά με την παρένθετη μητέρα, σχολίασε: «Σίγουρα κάποιος θα το διεκδικήσει στα δικαστήρια. Με ποια λογική θα επιτρέψουμε την παρένθετη μητέρα στα ετερόφυλα ζευγάρια και θα την απαγορεύσουμε στα ομόφυλα;

Παντρεμένα ομόφυλα ζευγάρια που χωρίς λόγους υγείας θα μετατρέπουν την μητρότητα σε επάγγελμα και εμπόριο. Το νομοσχέδιο ανοίγει την πόρτα να συμβούν αυτά που δεν προβλέπει».

Μίλησα για αυτά που ΘΑ συμβούν.. Ακούστε τι έχει ήδη συμβεί.

Στις 14/12, ψηφίστηκε από την ευρωβουλή, σχέδιο κανονισμού που περιλαμβάνει συνολική ανατροπή του οικογενειακού δικαίου. Εδώ αυτό αποσιωπήθηκε πλήρως.

Απάλειψη σε κάθε αναφορά του πατέρα και της μητέρας και αναφορά σε γονέας 1 και γονέας 2. Θα πρέπει η Ελλάδα να αναγνωρίζει τις σχέσεις του παιδιού με διεμφυλικό γονέα, με πολλούς γονείς κ.α.

Τι λέει ο πρόλογος της έκθεσης. Είναι σημαντικό να επιτρέπει μη παραδοσιακούς γονικούς σχηματισμούς ακόμη και για περισσότερους από δύο γονείς. Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Ειδικά για τις χώρες που έχουν ήδη εξισώσει τη συμβίωση ομοφύλων με γάμο. Για να μην κληθούμε να αναγνωρίσουμε τέτοια τερατώδη σχήματα.

Πάμε στην παράταξή μας. Βουλευτές μας έκαναν αποχή. Είναι στην παράταξή μας ο γονέας 1 και γονέας 2; Και τι θα κάνει η παράταξή μας όταν έρθει στο Συμβούλιο η τελική έκθεση αυτού του Κανονισμού. Άκουσα να λένε πως ο γάμος των ομοφύλων είναι δέσμευση της παράταξης. Καμία δέσμευση δεν έχουμε λάβει, καμμία αντίρρηση να δεχθούμε τα δικαιώματα, έχουμε κάνει πολλά για τους ΛΟΑΤΚΙ. Σε καμμία κοινωνία κάποιο «θέλω» δεν μπορεί να γίνεται και δικαίωμα. 

Με το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν δεχθήκαμε τότε την αναδοχή, επί ΣΥΡΙΖΑ και τώρα δεχόμαστε την τεκνοθεσία.

Στα φροντιστήρια που έγιναν ειπώθηκε πως πρέπει να ψηφίσουμε γιατί ανήκουμε στη Δύση. Επειδή εγώ πάλεψα να μείνουμε στη Δύση και το πλήρωσα, δεν πρέπει να συγχέουμε τη Δύση με τις παθογένειές της.

Σε κάποιες χώρες επικρατεί η woke culture. Είστε σίγουροι;

Δεν είδα να γίνονται τα ίδια φροντιστήρια για το Δημογραφικό.

Ούτε είδαμε φροντιστήρια για το αγροτικό, για την Παιδεία, ούτε για την ακρίβεια.

Και το χειρότερο, σε αυτά τα φροντιστήρια έχουν μπερδευτεί οι ζυμώσεις με τις πιέσεις. Ενόψει μάλιστα μίας ψηφοφορίας κατά συνείδηση.

Δεν μπορούμε να πειραματιζόμαστε με τις ζωές μικρών παιδιών. Το νομοσχέδιο διευκολύνει να συμβούν πράγματα που η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν στηρίζει.

Οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο κυνισμό, τον στρέφουμε εναντίον μας. Κύριοι της κυβέρνησης, δεν κάνετε έτσι στροφή στο κέντρο, δεν είναι κέντρο η ανατροπή της οικογένειας, δεν είναι κέντρο η κατάργηση της μάνας, δεν είναι εκσυγχρονισμός να διαβάζουν drag queens παραμύθια σε παιδάκια.

Όλα αυτά δεν έχουν καμμία σχέση με την παράταξή μας και τις ιδέες μας. 

Δεν πρέπει να χάσουμε την κοινωνία στα άκρα. Εγώ ήθελα απλώς να τα σκεφτείτε αυτά, η ψήφος σας ακουμπά, την ψυχή, την συνείδηση και τις αγωνίες ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κυβερνητικό επιτελείο απαντά «κανένα σχόλιο» για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού.

pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.