Header Ads

Header ADS

Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ..!!! (Γράφει ο Επαμεινώνδας Σταμάτης.)



Γράφει ο Επαμεινώνδας Σταμάτης.

0πως καταλαβαίνετε βεβαίως..βεβαίως. .κάποια στιγμή το βραδάκι θα αρχίσουν τα επεισόδια. .στην Αθήνα. .όλη η μεταπολιτευτική σαβούρα περιμένει τέτοιες μοναδικές ευκαιρίες για να τα κάνει όλα. .λαμπόγιαλο.. Αναρχικοί ..Εξωκοινοβουλευτική αριστερά...ΚΝΑΤ...ξέμπαρκοι των Πανεπιστημίων..φυσικά οι επιλεγόμενοι..και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων ..επαγγελματικά ..στελέχη ..πορτοφολάδες..κατσαπλιάδες..κλαρινογαμπροί γκομενάκια ..αμφι..κάθε φύλλου ,χαραμοφάηδες του Δημοσίου..τεμπελχανία..οπαδοί θυρών..και χιλιάδες άλλοι...διεστραμμένοι που ....θέλουν να υποστηρίξουν τα δίκαια των Αγροτών..για την Ελλάδα ρε γαμώτο..Και αν -ο μη γέννοιτο- ..χαθεί η μπάλα..και γίνει καμιά..στραβή τότε θα ψάχνουν τους.. υπεύθυνους ..

ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ...Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ..!!!

2 σχόλια:

  1. Πιο πιστό σκυλί της κυβέρνησης δεν μπορεις να γίνεις;;. Έχεις βαλει στον ίδιο σάκο τους αγώνες των αγροτών των μαθητών των εργατών με καθε λογής ( δικα σου παραδείγματα)-..πορτοφολάδες..κατσαπλιάδες..κλαρινογαμπροί γκομενάκια ..αμφι..κάθε φύλλου ,χαραμοφάηδες του Δημοσίου..τεμπελχανία..οπαδοί θυρών..και χιλιάδες άλλοι...διεστραμμένοι- Ή απλα τα εχεις εναν αχταρμά μεσα στο κεφαλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοί που αναφέρεις πάντως, δε σε έχουν κλέψει κυβερνώντας και πίνοντας το αίμα σου από τη μεταπολίτευση και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.