Header Ads

Header ADS

Οι Δημότες Μπροστά:Η δημοτική αρχή «ξύπνησε» επιτέλους από τον λήθαργό της και έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

 

Η δημοτική αρχή «ξύπνησε» επιτέλους από τον λήθαργό της και έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

-----------------------------------------------------------
Μετά από τόσες ημέρες ολιγωρίας και με τον κόσμο στους δρόμους, η δημοτική αρχή προχώρησε έστω και αργά σε μερική αντιγραφή του χθεσινού ψηφίσματος της παράταξής μας υπέρ του Αγώνα των Αγροτών - Κτηνοτρόφων. Ο τρόπος μάλιστα που επέλεξε, ενισχύει την εικόνα απάθειάς της στις ανάγκες των πολιτών.
Εμείς, παρά τη λάσπη που δεχτήκαμε από τον «γραφικό» και προβλέψιμο πλέον επικεφαλής του Δήμου, δεν θα μιλήσουμε τώρα για ηχηρή δικαίωση της πρότασης μας και ουσιαστικά για «άδειασμά» του αλλά θα του συστήσουμε για μια ακόμη φορά ΕΠΑΓΡΥΠΝΣΗ και ολοκληρωμένες ενέργειες υπέρ όλων των κοινωνικών ομάδων.
Άλλωστε για μια υπεύθυνη αντιπολίτευση, η «δουλειά» της είναι να πιέζει προς την ορθή κατεύθυνση για την εξεύρεση λύσεων παρά τις φωνές του διχασμού και της παντελούς άγνοιας που πρεσβεύει η δημοτική αρχή.
Πάνω σε αυτήν τη βάση καλούμε τον επικεφαλής του Δήμου να μην διστάζει στο εξής να αντιγράφει εξ ολοκλήρου (και όχι μερικώς) τις προτάσεις μας, όπως αυτή του ψηφίσματος, αφού οι προσθήκες που έκανε για να το διαφοροποιήσει ήταν κατά τη γνώμη μας πλεονασμός και αστοχία. Παρόλα αυτά, εμείς συναινέσαμε στην ανάγκη της ομόφωνης Απόφασης αφού για τη διασφάλιση του αγώνα, επιβάλλεται να φοράμε όλοι κοινή «φανέλα».
Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο αγώνας των Αγροτών να ευδοκιμήσει και το συγκινητικό καλωσόρισμά τους από τους Αθηναίους στο σημερινό συλλαλητήριο στην πόλη της Αθήνας, να γίνει καλωσόρισμα γιορτής και για τα δίκαια αιτήματά τους.
Παναγιώτης Νικολινάκος, Ιατρός
Επικεφαλής, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Δήμος Μονεμβασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.