Header Ads

Header ADS

....ΓΙΑΤΙ ..ΑΡΑΓΕ..???

....ΓΙΑΤΙ ..ΑΡΑΓΕ..???

Γράφει ο Επαμεινώνδας Σταμάτης.

Προσπαθώ να το καταλάβω ρε παιδιά ..αλλά δεν βρίσκω επαρκείς απαντήσεις.... Γιατί και στη Πολιτική -για ένα λόγο παραπάνω θα έλεγα- οι κρίσιμοι αξιολογικοί παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία η μη ,μιας ενέργειας , με ιδιαίτερα βαρύ κοινωνικό μάλιστα αποτύπωμα , παραμένουν ενεργοί και ανυπέρβλητοι.
Αναφέρομαι στην σχέση κόστους - οφέλους ,επί της ουσίας και όχι με ωφελιμιστικούς όρους, ιδιαίτερα σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα . Αναφέρομαι στην εμμονική και υπεράνω πάσης άλλης προτεραιότητας , θεσμική και με οποιοδήποτε κόστος ,''επίλυση'' της ..ισοτιμίας... του γάμου των ομοφυλοφίλων ..και λοιπές διατάξεις...μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον με ανοικτά μεγάλα και επικίνδυνα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα. Αλλά και με συγκρουσιακές και διχαστικές επιπτώσεις για ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία ..Η επί της ουσίας επίκληση προβλημάτων ιδιαίτερα για τα παιδιά.. τέτοιων σχέσεων , δεν είναι μόνο άστοχη αλλά και υποκριτική και καταδικαστέα ,δεδομένου ότι εκλαμβάνει αυτά τα ίδια τα αποτελέσματα αυτών των πράξεων και Πολιτικών ως απρόσμενα τάχα φαινόμενα ..για τα οποία φταίει ολόκληρη η Κοινωνία ..!!!
Αφορμή μου δόθηκε από τις συνεχείς, αχρείαστες και περιττές δηλώσεις του Πρωθυπουργού και μετά τους ''πανηγυρισμούς '' στα μπαράκια του Κολωνακίου !!! την επόμενη!!! και μεθεπομένη !!! της ψήφισης του Νομοσχεδίου . Διαδικασία που αποτελεί σαφή ήττα του κόμματος του ...κάτι που κάνει ?? πως δεν αντιλαμβάνεται.. .Η πρώτη δήλωση είχε και κυνισμό ...''..ο στόχος επετεύχθη....πάμε παρακάτω.." η δεύτερη περιείχε ..αυτοθαυμασμό .!!!..ότι πλέον φτάσαμε σε σημείο να ικανοποιούμε ''διανοητικές '' σχεδόν απαιτήσεις ..''καραμπινάτων μειονοτήτων'' πριν σχεδόν μας τις ζητήσουν..τόσο Ευρωπαίοι γίναμε..και τελικά Ποιος το ζήτησε ??? Ποιός Επιστημονικός Φορέας είναι επισπεύδων ??? ποιος πίεσε τόσο ανυποχώρητα .. ο Πατέλης , ο Σκέρτσος , ο Καπουτζίδης ,ο Σεργουλόπουλος..??? η οι άλλοι 50 που χόρευαν απέξω από τη Βουλή..??? Το ότι σπαταλάμε για το θέμα αυτό ,εθνικό απόθεμα και ενέργεια όταν, δεν υπάρχει σοβαρό Κράτος, Παιδεία ,Υγεία , Δικαιοσύνη ,Τάξη με επανάκαμψη της τρομοκρατίας, ..Περιβαλλοντική Καταιγίδα. ...απίθανη ακρίβεια , σύγκρουση με το Θρησκευτικό συναίσθημα και την Εκκλησία και πολλά ακόμη, δεν είναι άραγε σοβαρό θέμα ???..Ποιος κάνει αυτή την αξιολόγηση ..??? με τι δεδομένα..??? Το χειρότερο είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται ότι το θέμα αυτό θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις ,η το γνωρίζουν και αδιαφορούν.. ύπουλη και σιωπηλή εκρηκτική ύλη στα θεμέλια της Ελληνικής Κοινωνίας
Οι ίδιοι νομίζουν ότι θα βγούνε αλώβητοι.. τους λυπάμαι ..!!! και που να δείτε τα μούτρα τους τη βραδιά των ..Ευρωεκλογών..
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...!!!

1 σχόλιο:

  1. Αν κρίνω από τη φωτό, πολιτικός γάμος όχι μόνο δυο ομοφυλοφίλων ψηφίστηκε, αλλά και γκέη όργιο με τεκνοθεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.