Header Ads

Header ADS

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΣΟΦΙΟΣ:ΔΕΔΟΜΕΝΑ: μαθαίνοντας για το σημερινό απαγορευτικό


Ακριβώς τα γεγονότα όπως τα αναφέρει ο Αρχηγός της Ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Κυθήρων

Για όσα συνέβησαν σήμερα με το ¨απαγορευτικό¨ απόπλου του πλοίου ¨Hellenic Highspeed ¨ με τα 3-4 μποφόρ και την τεράστια ταλαιπωρία που υπέστησαν 80 και πλέον επιβάτες σίγουρα κάποιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη !


________________________________________________________________________________

ΔΕΔΟΜΕΝΑ: μαθαίνοντας για το σημερινό απαγορευτικό:

• Επικοινώνησα με το λιμεναρχείο Κυθηρων και με ενημέρωσαν πως ο πλοίαρχος του highspeed είπε πως σήμερα δεν θα λύσει κάβους για Νεάπολη.

• Επικοινώνησα με το πρακτορείο στην Νεάπολη και με ενημέρωσαν πως το Λιμεναρχείο έδωσε απαγορευτικό.

• Από το λιμεναρχείο Νέαπολης μου είπαν πως η ΕΜΥ έχει δωσει δελτίο καιρού με 7 ή 8 μποφόρ.

• Το ρορό έκανε ταξίδι.

Σκάφος από κυθηρα έκανε ταξίδι.

• Αμφότερες φωτογραφίες από τα δύο λιμάνια με άπνοια στη θάλασσα.
Αυτή τη στιγμή νέοι, ηλικιωμένοι, οικογένειες με παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι που ταξίδεψαν από Αθήνα έχουν ξεμείνει στη Νεάπολη.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ: Καράβια τα οποία θα εξυπηρετούν τα Κύθηρα, Κυθήριους και Αντικυθήριους και θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να είναι πιστοί στο σκοπό αυτό (όπως ο Τουρλουμούσης). Εφόσον οι εταιρίες επιχορηγούνται για τα νησιά μας, πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις στις περιπτώσεις ασυνέπειας. Δηλαδή πριν υπογραφούν οι όροι σύμβασης να είμαστε σίγουροι ότι μας εξυπηρετούν.

Η περίοδος της επίρριψης ευθυνών πέρασε. Δεν έχει και πολύ νόημα. Ήρθε η περίοδος της διεκδίκησης και θα επέμβουμε με κάθε μέσο.

Διαβάστε ακόμα:
ΝΕΑΠΟΛΗ:ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ¨Hellenic Highspeed ¨

ΚΥΘΗΡΑ:ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΛΟΓΩ ¨ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ¨

3 σχόλια:

  1. Σήμερα άνθρωποι δεν ταξίδεψαν από το Τσιρίγο στον Πειραιά χάνοντας ραντεβού για γιατρούς και χημειοθεραπείες, τακτικά δικαστήρια και προθεσμίες υπογραφής συμβολαίων. Κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει, κάποιος πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβει τις ευθύνες του. Φτάνει πια με αυτό το χάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ στη νέα σύμβαση, ΔΕΝ προβλέπεται αντικατάσταση του πλοίου σε περίπτωση βλάβης. "Δύναται" ο υπουργός να αναθέσει σε άλλο, αν τον παρακαλέσουν αρκετά οι δημαρχαίοι και οι ψηφοφόροι. Να καταλάβουν τα πρόβατα οτι χρωστάνε χάρη στο υπουργείο, δεν τους χρωστάει.

      Διαγραφή
    2. Εφόσον " τα πρόβατα χρωστάνε χάρη στο υπουργείο " να το εγκαταλείψουμε το νησί, και ας βρει άλλα πρόβατα ο υπουργός και όσοι του μοιάζουν να του ανοίγουν τα νησιά της άγονης μόνο όταν θέλει να κάνει διακοπάρες . . . !
      Καμαρώστε νοοτροπία !
      Νόμιζα πως είμαστε περήφανοι που κρατάμε ένα νησί ζωντανό, αλλά ξέχασα . . . : " Ακόμα αυτή την άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες . . . ! "

      Διαγραφή

Από το Blogger.