Header Ads

Header ADS

Ναυτικός Όμιλος Βοιών:Η πρώτη μας συμμετοχή σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα είναι γεγονός!

Ναυτικός Όμιλος Βοιών

Ένα σπουδαίο νέο: Η πρώτη μας συμμετοχή σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα είναι γεγονός!

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στην Πύλο για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος Optimist & ILCA, το οποίο διεξάχθηκε από τις 22-25 Φλεβάρη.
Αρχικά, θα θέλαμε να συγχαρούμε το Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πύλου " Νέστωρ" για την άψογη διοργάνωση και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν.
Ο αγώνας αυτός, μεταξύ άλλων, σφράγισε την ενότητα μεταξύ των ναυταθλητικών σωματείων της περιφέρειας, με συμμετοχή άνω των 100 αθλητών!
Ο Όμιλός μας συμμετείχε με τους παρακάτω 5 αθλητές: Αγγελάκος Ανδρέας, Λιβανός Δημήτρης, Λιβανού Έλενα, Τσαλαβούτα Μυρτώ, Φαβίου Χριστίνα Πασχαλίνα
Οι αθλητές μας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καθώς παρόλη την σχετικά μικρή τους εμπειρία σε αγώνες, κατάφεραν -όχι μόνο να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες ενός απαιτητικού ιστιοπλοϊκού αγώνα-αλλά να διεκδικήσουν επάξια και μια θέση στο βάθρο. Ο περιφερειακός αγώνας αποτέλεσε ένα μεγάλο βήμα, καθώς το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι καιρικές συνθήκες ιδίως την δεύτερη μέρα ήταν έντονες.
Η πορεία όλων των αθλητών μας βέβαια, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια η προπόνησή τους πλάι στον προπονητή μας κ. Λεμάνη ‘Αγγελο είναι μεθοδική και ο κόπος που έχουν καταβάλει αξιέπαινος.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα θέλαμε να δώσουμε στις αθλήτριες Optimist του Ομίλου μας:
Λιβανού Έλενα, για την τρίτη θέση (Γενική Κατηγορία Κοριτσιών)
Φαβίου Χριστίνα Πασχαλίνα, για την τρίτη θέση (Κατηγορία Junior Κοριτσιών)
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις οικογένειες των αθλητών μας για την έμπρακτη στήριξή τους στον Όμιλο μας. Ο Ναυτικός Όμιλος δεν θα υπήρχε, εάν δεν είχε συμπορευτές και συμπαραστάτες τις οικογένειες των αθλητών!
Στα επόμενα! Υγεία & καλές θάλασσες!












Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.