Header Ads

Header ADS

Ο Ετήσιος Χορός 2024 Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς Αθηνών ( Φωτογραφίες)


Ετήσιος Χορός 2024 Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς Αθηνών

 

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου στο ξενοδοχείο “OASIS” στη Γλυφάδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίαση τους πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων κ. Γιώργος Στρατηγός, ο υπεύθυνος σχέσεων με τα Σωματεία και Ιδρύματα του Δήμου Κυθήρων κ. Γιάννης Κασιμάτης,  το Διοικητικό Συμβούλιου του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών και ο Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Αντικυθηρίων ο Άγιος Μύρων  κ. Γιώργος Κωνσταντίνου.

 Ο Πρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό με αναφορά στη διαχρονική στήριξη των μελών και φίλων στις εκδηλώσεις του σωματείου και ιδιαιτέρως στη δυναμική παρουσία της νεολαίας. Ευχαρίστησε θερμά τους γονείς όπου κάθε Παρασκευή μαζί με τα παιδιά τους βρίσκονται στην Αδελφότητα συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις του σωματείου.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χορευτικό τμήμα του συλλόγου να  παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς των Κυθήρων υπό την καθοδήγηση της δασκάλας Μαρίας Καμολίκη και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από δυο νέους Τσιριγώτες, τον Γιάννη Στάθη στο λαούτο, τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στο βιολί, και τον Κώστα Στάθη στο τραγούδι.

 Στη συνέχεια ο μοναδικός Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους και η βραδιά συνεχίστηκε με τον κόσμο να διασκεδάζει με τις μουσικές επιλογές του Χρήστου Καλοκαιρινού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την αυθόρμητη συμμετοχή καθώς και τους υποστηριχτές της εκδήλωσης ιδίως τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Καλαιτζάκη για την ευγενική χορηγία του στην εκδήλωση αυτή.

 

Και του χρόνου!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.