Header Ads

Header ADS

ΨΗΦΙΣΜΑ του Συνδυασμού μας "ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΚΑΤΆ της Κατάργησης του ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ και ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ



Αξιότιμες/οι Κυρίες/Κύριοι,

Επειδή πιθανολογείται ότι θα καταργηθούν τα ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΜΟΛΑΩΝ και ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΙΩΝ, έγινε συζήτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάθεση Ψηφίσματος ώστε να στηριχθεί η παραμονή τους στον Δήμο μας.
Η δημοτική αρχή πρότεινε ένα ψήφισμα που κατά τη γνώμη μας ήταν πρόχειρο και ενέπνεε στον αναγνώστη πράξη «αγγαρείας», δίνοντας μάλιστα προβάδισμα στη στήριξη του Πρωτοδικείου Γυθείου, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τα Ειρηνοδικεία μας.
Εμείς αντιπροτείναμε Ψήφισμα με αποκλειστική αναφορά την παραμονή των Ειρηνοδικείων Μολάων και Νεάπολης Βοιών που αφορούν στα του οίκου μας και συμπεριλάβαμε όλα τα στοιχεία που προϋποθέτει η Πολιτεία προς την επίτευξη του σκοπού μας.
Δεν εισακουστήκαμε.
Θεωρούμε ότι η αποδοχή τής πρότασής μας, θα βοηθούσε προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να αποφευχθούν οι επιπλέον απώλειες σημαντικών Υπηρεσιών στον Δήμο μας. Έχουμε πλήρως αποψιλωθεί από σωρεία Κρατικών Υπηρεσιών χωρίς ποτέ η δημοτική αρχή να έχει οποιαδήποτε σοβαρή αντίδραση. Όλα πέρασαν με ευκολία.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς προωθήσαμε στις αρμόδιες Αρχές την πρόταση ψηφίσματος που προτείναμε (επισυνάπτεται) και ευχόμαστε να συμβάλει στη διόρθωση του σφάλματος της δημοτικής αρχής.
Παρακαλούμε για την ευρύτερη γνωστοποίησή του και από το Ενημερωτικό Μαζικό Μέσο που εκπροσωπείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Νικολινάκος, Ιατρός
Επικεφαλής «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δήμος Μονεμβασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.