Header Ads

Header ADS

ΩΠΑ ΩΠΑΑΑ: «Γλέντι» στο Twitter με τις τραγελαφικές εικόνες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»



Το πάρτι που στήθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» εν ώρα εφημερίας, με τη διορισμένη διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου να σέρνει το χορό στον τόνο που δίνει η… ορχήστρα ενώ ακριβώς από πίσω της περνούν νοσηλευτές με ασθενή στο φορείο, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στις 20 Δεκεμβρίου,  το Υπουργείο Υγείας διέταξε την 1η ΥΠΕ να διεξάγει κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος της κ.Ταβιανάτου.

  • Αναφέρει σχετικά η παραγγελία της ΕΔΕ:
  1. «Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..
  2. Η Διενέργεια της ΕΔΕ ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024».

«Πυρά» προς όλες τις κατευθύνσεις εξαπέλυσε με αφορμή το βίντεο και το διαδίκτυο, με τους χρήστες του Twitter να στήνουν το δικό τους «γλέντι», με μηνύματα οργήςεπικρίσεις, αλλά και χιούμορ.

  • Δείτε χαρακτηριστικά τιτιβίσματα (μεταξύ αυτών και μια ανάρτηση στο facebook του Παύλου Πολάκη, από όπου και οι φωτογραφίες):
  • newsbreak.gr

1 σχόλιο:

  1. Μια δημόσιος υπάλληλος που υπηρετεί στο Υπουργείο Υγείας, δηλώνει κοινωνιολόγος με πτυχίο από το… Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, αλλά θεωρείται «γρανάζι» του προσωπικού μηχανισμού του Άδωνι Γεωργιάδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.