Header Ads

Header ADS

Θεοδούλη Σπυριδάκου: Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι...

 


Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι...

-----------------------------------------
Στο χθεσινοβραδινό «τελευταίο αντίο» του τρέχοντος Δημοτικού Συμβουλίου, δέχτηκα την πολλοστή λεκτική επίθεση από τον επικεφαλής του Δήμου (για την ακρίβεια είχε και πάλι πάθει αμόκ), όμως αυτή τη φορά σηκώθηκε από τη θέση του για να χειροδικήσει εναντίον μου.
Την πορεία του προς εμένα ανέκοψε η γραμματέας του, η οποία πραγματικά με αυτοθυσία έπεσε πάνω του και φαίνεται να είχε μεγαλύτερη δύναμη από αυτόν κι έτσι τελικά «γλίτωσα» το ξύλο!
Δεν θα σχολιάσω κάτι για το σύνηθες πλέον περιστατικό καθώς προ πολλού έχω πάψει να φοβάμαι. Επειδή όμως από «μια στιγμή» μπορεί κάποιος να χάσει τη ζωή του, του συστήνω προτού πεθάνω, να ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ τα παρακάτω λόγια που ακούστηκαν σήμερα στην κηδεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του από την τυφλή οπαδική βία ενός ανεγκέφαλου:
«…Στάθηκες απέναντι σε αυτούς που σήμερα ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω από τον μπαμπά, τη μαμά και τον δικηγόρο της ομάδας τους. …Μην ανησυχείς…θα αποδοθεί δικαιοσύνη…….Τραυματίστηκες θανάσιμα στο πεδίο της μάχης για να εξασφαλίσεις κοινωνική ειρήνη. Αυτή ήταν η αποστολή μας, η διαφύλαξη των δημοκρατικών αξιών…».
Κάπως έτσι, λοιπόν, θα πορευτούμε για το επόμενο μικρό διάστημα της νέας δημοτικής περιόδου.
Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.